Home Gaming Save the Dodos komt uit op Steam + Trailer

Save the Dodos komt uit op Steam + Trailer

by Sven

Op dinsdag 20 april heeft de Nederlandse uitgever, SOEDESCO, aangekondigd dat Save the Dodos op 22 april op Steam uit zal komen. Save The Dodos is een charmant spel waarin spelers de dodo’s waar de game zijn naam aan ontleend moet redden. Dit wordt gedaan door op slinkse wijze de dodo’s door de levels heen te leiden.

In Save the Dodos zullen spelers hun best doen om het tragische lot van de Dodo’s te voorkomen. Door de dodo’s door de levels te leiden kunnen er hopelijk genoeg gered worden om het totale uitsterven van de dodo’s te voorkomen. Spelers nemen niet direct de controle over de dodo’s, door de levels te veranderen zal de speler de dodo’s naar het einde van de levels leiden en hun levels redden.

Ondertussen zullen spelers ook verschillende puzzels, vallen en andere obstakels moeten overwinnen. Spelers worden daarbij geholpen door vier speciale dodo’s, zoals de soldier dodo en ghost dodo, die spelers helpen om specifieke uitdagingen te overwinnen.

Save the Dodos heeft vier modi en heeft verschillende settings die zich afspelen in diverse semi-historische era’s, zoals het oude Griekenland, het Wilde Westen en de Middeleeuwen.

Save the Dodos zal op 22 april 2016 voor het eerst wereldwijd uitkomen. Het is voor €2,99 verkrijgbaar en in de eerste week na de release krijgen spelers 40% korting.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: