Home Gadgets Samsungs innovaties brengen plezier in het huishouden

Samsungs innovaties brengen plezier in het huishouden

by Mark van Truijen

Samsung, wereldwijd leider op het gebied van huishoudelijke innovaties, kondigt de ‘AddWash’ wasmachine aan. De wasmachine heeft een extra deur waarmee je tijdens het programma een vergeten sok of extra wasmiddel bij de was doet. Daarnaast introduceert Samsung de Powerbot, die stofzuigen eenvoudiger maakt dan ooit.

“Samsung is erop gericht prachtig design en bruikbare innovaties te verbinden en mensen zo de handvatten te geven om efficiënter te zijn. Met de manier waarop huishoudelijke taken worden uitgevoerd in ons achterhoofd, zijn we aan de slag gegaan om die taken gemakkelijker te maken”, zegt Jeroen van Hall, Senior Marketing Manager Digital Appliances van Samsung Nederland. “Met onze nieuwste wasmachine smelten stijl, slimme innovaties en krachtige prestaties samen.”

Wasmachine past zich aan jouw programma aan
In de haast van een drukke werkdag of een overvol weekend kan het voorkomen dat een sok achterblijft in de wasmand. 80% van de Nederlanders vergeet wel eens iets bij de was te doen. Speciaal voor deze situaties heeft Samsung ’s werelds eerste ‘AddWash’ deur aan de wasmachine toegevoegd. Hierdoor kun je vergeten kledingstukken, extra wasmiddel of dat kledingstuk dat je alleen wilt laten meespoelen en centrifugeren, tijdens het wasprogramma toevoegen. Zonder het wasprogramma te onderbreken of de hoofddeur te openen. De machine is waar en wanneer je wilt te bedienen via je smartphone. Ook kun je meldingen ontvangen wanneer de eerste spoelbeurt start of de was klaar is. Daarmee is de wasmachine ideaal voor de meest veeleisende gebruikers, van drukbezette mensen tot gezinnen.

De Samsung ‘AddWash’ wasmachine is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.

Krachtigere robotstofzuigers
Naast Samsungs bestaande Powerbot VR9000 introduceert Samsung de Powerbot VR9200 en Powerbot VR9000 Essential.

De Samsung Powerbot VR9200 robotstofzuiger is een betrouwbare partner in het huishouden en levert 50 keer meer zuigkracht*. Door middel van ‘Smart Control Wi-Fi’ stuur je vanaf je smartphone de robotstofzuiger aan.

De Powerbot robotstofzuigers maken gebruik van het ‘Visionary Mapping Plus System’ en zijn voorzien van een camera en sensoren, die de omgeving scannen voor een optimale schoonmaakroute. Terwijl de stofzuiger schoonmaakt, wordt de route in een vloerplan opgeslagen als meest efficiënte route voor regelmatige schoonmaakbeurten. De ‘Cyclone Force’ toepassing maakt gebruik van centrifugaalkrachten om stof van de lucht te scheiden en zo te voorkomen dat het filter verstopt raakt en de zuigkracht vermindert.

De Samsung Powerbot VR9200 en VR9000 Essential zijn vanaf het tweede kwartaal beschikbaar in Nederland.

* Getest op Samsungs conventionele robotstofzuiger VR10F71UCBC/EG.

WW12K8402OW-EN_001_Front_White WW12K8402OW-EN_002_Front_White WW12K8402OW-EN_003_R-Perspective_White WW12K8402OW-EN_006_Dynamic_White

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: