Home Gadgets Samsung wearables vanaf nu geschikt voor iOS

Samsung wearables vanaf nu geschikt voor iOS

by Mark van Truijen

Samsung Gear wearables zijn vanaf nu geschikt voor gebruik met het mobiele besturingssysteem iOS. De Samsung Gear S app is op compatibele iOS devices* te downloaden voor de Gear S2, Gear S3 en Gear S3 Special Edition Designed by BALR. De Samsung Gear S app is te downloaden via de Apple App Store.

Installatie is eenvoudig. Zodra je de app hebt gedownload, verbind je je iOS-apparaat door op ‘Connect to Gear’ te klikken. De synchronisatie gaat vervolgens automatisch.

We zijn altijd op zoek naar het verbeteren van de gebruikservaring van onze producten,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met support voor iOS bieden we nog meer mensen de mogelijkheid om onze wearables te gebruiken.

De Samsung Gear S3 is sinds november 2016 op de markt. Ook iOS-gebruikers kunnen nu genieten van het tijdloze en stijlvolle design, de ingebouwde gps en de hoogte-, snelheids- en barometer apps genieten. Ook is het device IP68-gecertificeerd, dus spatwater- en stofdicht. De wearable is beschikbaar in drie modellen. De Gear S3 frontier is geïnspireerd op outdoor-actie en heeft een robuust design, terwijl de Gear S3 classic de elegante looks van een luxueus uurwerk heeft. De Gear S3 Special Edition Designed by BALR. kenmerkt zich door de exclusieve horlogeband en wijzerplaten. Alle Samsung wearables zijn perfecte fitnesscoaches. Zo houden ze je hardloopsnelheid, verbrande calorieën en hartslag bij, en geven ze je inzicht in de afstand en afgelegde route.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x