Home Gadgets Samsung opent Galaxy Studio in Amsterdam

Samsung opent Galaxy Studio in Amsterdam

by Mark van Truijen

Na Galaxy Studio’s in steden als Los Angeles, Las Vegas en New York opent Samsung op 12 september de deuren van de eerste Galaxy Studio in Nederland. In de state-of-the-art omgeving van de Galaxy Studio ervaar je de nieuwste producten en diensten van Samsung, zoals de Note8 en de laatste wearables Gear Sport en Gear Fit2 Pro, die je zelf ervaart door een fitnesscompetitie aan te gaan. Ook beleef je een sneeuwstorm in 360⁰ en word je ondergedompeld in de wereld van VR. De Galaxy Studio blijft drie maanden staan en bevindt zich in het Arenapark, ter hoogte van de Johan Cruijff Arena en AFAS Live.

In onze studio ervaren bezoekers Samsung Galaxy-ervaringen uit de eerste hand,” zegt Menno van den Berg, Vice President Mobile van Samsung Nederland. ”Bij al onze producten gaat het erom wat ze doen met mensen en hoe ze hun dagelijks leven veraangenamen. In de Samsung Galaxy Studio zien we dat live voor onze ogen gebeuren.”

In de Galaxy Studio ontdek je de mogelijkheden van het Galaxy-ecosysteem. Zo game je in VR in 4D-stoelen die meebewegen, beleef je een sneeuwstorm in de 360°-globe en volg je op vrijdagmiddag een virtuele wijntour in de VRmibo waarbij de wijn écht te proeven is. Ook de nieuwe Samsung Galaxy Note8 is aanwezig: in verschillende belevingen ontdek je de mogelijkheden van het nieuwste toestel van Samsung en de bijbehorende S-pen. Tot slot is er een machine aanwezig die hoesjes voor de Galaxy Note8 en Galaxy S8 direct kan graveren, waarmee je je smartphone personaliseert.

De Samsung Galaxy Studio opent 12 september om 12:00 uur. Daarna is de Galaxy Studio drie maanden lang dagelijks geopend op zondag tot en met woensdag van 12:00 tot 20:00 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x