That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Samsung

Samsung onthult opvouwbaar smartphonescherm en doorbraken in IoT

Samsung onthult vandaag krachtige nieuwe developer tools voor Bixby en SmartThings. Ook verschijnen met One UI en Infinity Flex Display compleet nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Zo vouw je je smartphone binnenkort op en maak je hem weer groter als je dat nodig hebt. Via de innovaties voor Bixby en SmartThings doet Samsung op het tweedaagse event zijn visie op Connected Living uit de doeken.

We hebben grote stappen gezet op het gebied van AI en IoT,” zegt Menno van den Berg, President van Samsung Benelux. “Deze vooruitgang is cruciaal bij de realisatie van onze visie op Connected Living. Bixby en SmartThings krijgen tal van nieuwe mogelijkheden en dat maakt het mogelijk producten en services van derden te integreren op de AI- en IoT-platformen. Daarnaast komen we met smartphones met een opvouwbaar scherm.

Bouwen van een schaalbaar platform
Bixby begon als een intelligente interface, een praktische manier om je stem te gebruiken bij de bediening van je smartphone. Inmiddels is het zoveel meer. Bixby ontwikkelt zich tot een schaalbaar en intelligent platform, dat meerdere producten en services ondersteunt en zo het dagelijks leven aangenamer maakt. Op SDC 2018 onthult Samsung hoe dit in zijn werk gaat.

Met de Bixby Developer Studio introduceert Samsung een verzameling tools die developers in staat stelt services en apparaten op een intuïtieve manier van intelligentie te voorzien. Een voorbeeld daarvan zijn de Bixby Capsules,  features of services die je maakt voor Bixby, en die je vervolgens via de Bixby Marketplace beschikbaar stelt aan de consument. De capsules maak je probleemloos op maat voor alle producten binnen het Samsung ecosysteem, van smartphones en televisies tot huishoudelijke apparaten en andere producten.

De Bixby services verschijnen in de vijf talen Brits Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Connected Lifestyle voor iedereen
Samsungs visie op Connected Living draait om één enkel IoT platform, waaraan je steeds meer verbonden apparaten toevoegt. Eenvoudig in gebruik en met eindeloze mogelijkheden. SmartThings levert wereldwijd al in meer dan 200 markten een connected experience in één app. Smart home, auto, kantoor en alles er tussenin komen zo samen.

Met de nieuwe set tools in SmartThings Developer Workspace verbind je als developer nog sneller en eenvoudiger devices en services met SmartThings. SmartThings Cloud Connector, SmartThings Device Kit en SmartThings Hub Connector zijn bijvoorbeeld sterk verbeterd. Zo bouw en lanceer je je creaties eenvoudig op het platform en integreert daarnaast net zo makkelijk Zigbee en Z-Wave devices.

Het geüpgraded programma Works with SmartThings (WWST) geeft je als developer direct toegang tot SmartThings. WWST zorgt ervoor dat devices en services volledig zijn geoptimaliseerd voor het platform. Zo geniet je van de best mogelijke ervaring.

Baanbrekende gebruikerservaring en opvouwbaar display
Met One UI introduceert Samsung een nieuwe en intuïtieve interface. Het strakke en minimalistische design houdt de relevante content aan de onderkant van het scherm, wat perfect is voor bediening met één hand. De ervaring is zo vormgegeven dat je niet wordt afgeleid en makkelijk navigeert.

Met een opvouwbare smartphone lanceert Samsung, niet voor het eerst in de geschiedenis, een baanbrekende displayinnovatie. Het Infinity Flex Display combineert het beste van twee werelden: een compacte smartphone die je kunt uitvouwen tot een groot display. Multitasken, content bekijken, browsen, connecten – je doet het allemaal zonder onderbreking terwijl je het scherm uitvouwt van klein naar groot formaat. Je mobiele ervaring past zich naadloos aan het veranderende scherm aan en tegelijkertijd kun je ook nog eens drie actieve apps open hebben.

Samsung betrekt developers nauw bij de ontwikkeling van het Infinity Flex Display. Door samenwerking met Google en de Android developer community profiteert iedereen straks direct optimaal van alle mogelijkheden die deze baanbrekende displayinnovatie biedt.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE