Home Gaming Wargaming en Mad Head Games kondigen hun nieuwe actie RPG game Pagan Online aan

Wargaming en Mad Head Games kondigen hun nieuwe actie RPG game Pagan Online aan

by Pim, Sel

Wargaming heeft zojuist Pagan Online aangekondigd die door de Servische Mad Head Games ontwikkeld wordt. Het is een intense actie RPG game, die spelers tegen hordes barbaren en wraakzuchtige goden laat vechten en zich afspeelt in dystopische en demonrijke omgevingen uit de pre-Christelijke mythologie. Deze brute, manische en mystieke game komt in 2019 uit voor de PC.

Nieuwsgierige spelers kunnen alvast de game voor de lancering testen in de zogeheten Trials op pagan-online.com

Pagan Online is een nieuwe visie op het hack-and-slash RPG genre. Het bevat uitdagende en vooral snelle gevechten met sterke tegenstanders, eindeloze buit en heel veel gore glorie. Het volgt in de voetstappen van de klassieke “dungeon crawlers” echter is de gehele gameplay veranderd naar een MOBA gevechtsstijl en ervaring.

In Pegan Online, kunnen spelers aan de slag met intense en strategische sessies in diverse omgevingen. Er zullen veel herspeelbare missies komen met talloze game modi en moeilijkheidsgraden bovenop de singleplayer modus die episodisch zal worden geüpdatet worden met uitbreidingen genaamd “Battle Chapters”. Of de spelers geïnteresseerd zijn in het gemakkelijk neermaaien van vijanden, hun moed willen testen met wrede misdadigers, met vrienden willen concurreren… Pagan Online biedt een sadistisch spectrum van uitdagingen om te overwinnen.

Volg Pagan Online op sociale media om altijd op de hoogte te blijven:

Check hieronder de trailer van de game:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: