Home Gadgets Samsung ondersteunt Michel Mölder bij expositie cinemagraphs in The Hoxton Amsterdam

Samsung ondersteunt Michel Mölder bij expositie cinemagraphs in The Hoxton Amsterdam

by Pim, Sel

Samsung ondersteunt fotograaf en cinemagraph-specialist Michel Mölder bij zijn nieuwe expositie ‘Sunshine Royal Motel’ in The Hoxton Amsterdam. In Sunshine Royal Motel wanen bezoekers zich in een 80s motelkamer met bekende gasten als Humberto Tan, Isa Hoes, Barbara Sloessen en Barrie Stevens. Via Samsungs The Frame komt de serie bewegende momentopnamen het best tot zijn recht. De expositie Sunshine Royal Motel is van 26 oktober tot en met 7 november gratis te zien in The Hoxton Amsterdam.

“Bij Samsung maken we het onmogelijke mogelijk,” zegt Tonnie van Schijndel, Marketing Manager TV en Audio van Samsung Benelux. “Ook vandaag weer. Want wie denkt dat een foto-expositie uit enkel stilstaande beelden bestaat, heeft het mis. Michel Mölder laat met Sunshine Royal Hotel zien dat óók momentopnamen kunnen leven. Ik ben blij dat wij aan zijn creatieve proces met The Frame kunnen bijdragen en dat The Frame zijn krachtige beelden laat zien in deze tijdelijke expositie.”

“Het was een vurige wens om de beelden te tonen op Samsungs The Frame,”
 zegt Michel Mölder. “Ik ben ervan overtuigd dat de cinemagraphs op deze manier het best tot hun recht komen. Want zeg eerlijk, in combinatie met die fraaie houten lijst heb je als kijker niet eens direct door dat je naar een digitaal scherm staat te kijken. Zo worden mijn subtiele werken perfect aangevuld door The Frame.”

Cinemagraphs in topkwaliteit

Cinemagraphs zijn een mix van foto en video. In deze serie gaat het om statische afbeeldingen waarin alles stilstaat. Enkel subtiele, verrassende en bewegende elementen brengen elk beeld tot leven. De bewegingen vormen samen een loop, waardoor je als kijker niet ziet wanneer de beweging begint of eindigt. Zo blijf je kijken naar het kunstwerk. Om ervoor te zorgen dat kijkers beelden optimaal beleven, is iedere The Frame door Samsung en Michel Mölder gekalibreerd.

Kunst & The Frame: perfect samenspel

The Frame is veel meer dan een televisie. Samsungs Lifestyle TV geeft toegang tot een kunstcollectie van meer dan 1.500 werken uit 42 landen. Het unieke design is eenvoudig te personaliseren en is een kunstwerk wanneer het toestel in de Art Mode staat. The Frame heeft een levendige 4K QLED beeldkwaliteit en de Quantum Dot Technologie zorgt voor 100% kleurvolume, waardoor je als kijker geniet van rijke en realistische kleuren. Ook is de 2021-editie van The Frame dunner dan ooit tevoren. Met een dikte van amper 25 millimeter gaat de TV nog beter op in het interieur.

De lijsten van de 2021-editie van The Frame zijn beschikbaar in twee designs en verschillende kleuren. De moderne lijst is beschikbaar in wit, teakhoutlook, walnoothoutlook en beige, de klassieke lijst met afgeronde randen is wit en terracotta (voor 55 en 65 inch). Bij aankoop van The Frame kan je gratis een lijst bestellen. Verder krijg je bij aankoop van The Frame (2020 en 2021) 3 maanden gratis toegang tot de Art Store.

Voor meer informatie over The Frame ga je naar www.samsung.com/nl/lifestyle-tvs/.

Expositie

De expositie Sunshine Royal Motel is van dinsdag 26 oktober tot en met zondag 7 november te zien in The Hoxton Amsterdam. Toegang is gratis. Voor meer informatie over de expositie ga je naar www.sunshineroyalemotel.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x