Home Gadgets Samsung introduceert microSD-kaart met 256 GB opslagruimte

Samsung introduceert microSD-kaart met 256 GB opslagruimte

by Mark van Truijen

Samsung onthult de EVO Plus microSD-geheugenkaart met 256 GB opslagruimte. Het is de microSD-kaart met een van de grootste opslagcapaciteiten van dit moment en hoge snelheden waarmee het geheugen van smartphones, tablets, foto- en videocamera’s kan worden uitgebreid.

Met de EVO Plus 256 GB microSD-kaart kunnen gebruikers tot 12 uur aan 4K UHD[1] videomateriaal opnemen of 33 uur aan Full HD[2] videobeelden. Dankzij de enorme opslagruimte op de kaart maken veeleisende gebruikers ongestoord video’s met hun mobiele telefoon of action camera, zonder de geheugenkaart te hoeven wisselen.

Samsung legt de lat voor microSD’s met geavanceerde V-NAND technologie hoger met de EVO Plus 256 GB. De microSD-kaart heeft hoge lees- en schrijfsnelheden tot maximaal 95 MB/s en 90 MB/s. Consumenten die werken met zware grafische multimediatoepassingen, zoals 4K UHD video of virtual reality, ervaren snelheden die voorheen alleen voor professionele gebruikers beschikbaar waren.

“Wij dragen met onze technologie graag bij aan meer gemak voor mensen”,zegt Roderick Niehorster, Product Manager Storage bij Samsung Nederland.“Onze EVO Plus 256 GB voorziet daarin met een van de grootste opslagcapaciteiten en hoge prestaties in een SDXC-kaart. Zo bieden we iedereen een gemakkelijke manier om content te creëren, op te slaan, gebruiken en delen.”

Werkt op meer dan 1.000 apparaten
De EVO Plus 256 GB microSD biedt geavanceerde beveiliging, capaciteit, prestaties en langdurige betrouwbaarheid om het meeste uit elektronica te halen, zelfs onder extreme omstandigheden. De geheugenkaart is een ideale partner voor high-end smartphones en tablets met een microSD-slot. De microSD-kaart is geschikt voor gebruik met meer dan 1.000 apparaten.

De nieuwe EVO Plus 256 GB microSD-kaart is vanaf juni 2016 verkrijgbaar, de verkoopadviesprijs bedraagt € 249,-. De nieuwe microSD-kaart wordt in Nederland verkocht met een garantie van 10 jaar.

Kijk voor meer informatie over Samsungs geheugenkaarten op: http://www.samsung.com/nl/consumer/memory-storage/memory-cards/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x