Home Gaming Samsung introduceert draadloze 360 Speaker in Nederland

Samsung introduceert draadloze 360 Speaker in Nederland

by Mark van Truijen

Samsung introduceert de Wireless Audio 360 Speakers. De speakers hebben een futuristisch design en gebruiken een door Samsung ontworpen ringradiator. Daarmee vult de speaker iedere ruimte met gebalanceerd, hoogwaardig geluid.

Omdat de Wireless Audio 360 Speaker het geluid in alle richtingen verspreidt, genieten gebruikers vanuit elke hoek van de ruimte van hoge geluidskwaliteit. De plaats van de speaker maakt hierbij geen verschil. De Wireless Audio 360 Speaker is beschikbaar in twee varianten. De R7 is het staande model, terwijl je het draagbare R6 model gemakkelijk kunt meenemen. Laatstgenoemde heeft een batterijduur van zes uur, zodat je deze zomer overal geniet van topgeluid.

De baanbrekende speaker is een innovatie van het Samsung Audio Lab. Samsung heeft het lab in 2014 in Californië opgericht met als doel om innovatie in audio aan te jagen en gebruikers een betere luisterervaring te geven. Uitvindingen van het lab zijn een unieke ringradiator en technologie om het geluid te verfijnen en beter ruimtelijk te verdelen. Deze oplossing zorgt ervoor dat klanken minder vervormen en wordt toegepast in de Wireless Audio 360 Speaker.

Bij de Wireless Audio 360 Speaker komen innovatie en modern design bij elkaar”, zegt Tonnie van Schijndel, Marketing Manager Televisie & Audio van Samsung. “Deze luidsprekers geven muziek en film een nieuwe geluidservaring en surround sound een extra dimensie.”

De Wireless Audio 360 Speaker heeft een eigentijds ovalen ontwerp, die de luidsprekerconus slim aan het oog onttrekt. Je integreert het apparaat moeiteloos in de woonkamer. Via Wi-Fi verbind je de speaker eenvoudig met TV, smartphone, tablet en soundbar via de Samsung Multiroom App. Die biedt diverse streamingdiensten voor muziek en radio, waaronder Spotify, Deezer en TuneIn.

De Wireless Audio 360 Speakers zijn nu in Nederland verkrijgbaar. Het staande model R7 heeft een verkoopadviesprijs van € 499,-, terwijl de draagbare variant R6 een verkoopadviesprijs van € 399,- heeft.

500_wam7500-4

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x