Home Gadgets Samsung geeft op CES 2017 een voorproefje van de ‘Future of Audio’

Samsung geeft op CES 2017 een voorproefje van de ‘Future of Audio’

by Mark van Truijen

Samsung Electronics kondigt op CES in Las Vegas de nieuwe line-up van audiovisuele producten aan. Zowel de H7 Wireless Speaker, de MS750 soundbar als de M9500 UHD Blu-ray player zorgen voor een nóg meeslependere home entertainmentervaring.

Door investeringen in R&D loopt Samsung voorop als het gaat om home audio- en video-technologie. Dat blijkt eens te meer met de home audio en video product line-up van 2017. De innovatieve devices combineren een strak en minimalistisch design met verbeterde integratie van meerdere apparaten.

Kristalhelder en meeslepend geluid is erg belangrijk voor het luisteren van muziek en het kijken van films. Bij alle producten die we ontwikkelen is het doel om de gebruikservaring verder te optimaliseren,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Nederland. “Bij de nieuwe line-up draait het om exact deze punten. We hebben producten ontwikkeld die naadloos aansluiten op het moderne leven. Tegelijkertijd zorgen ze voor een ongeëvenaarde kijk- en luisterervaring.

UHQ 32 bit audiotechnologie levert superieure geluidskwaliteit
UHQ (Ultra High Quality) audio staat centraal in Samsungs line-up. De gepatenteerde technologie zorgt voor rijk en gedetailleerd geluid van 32 bit vanuit elke bron met 8 tot 24 bitkwaliteit. Het maakt hierin niet uit of de verbinding bekabeld of draadloos is. Door het opschalen naar 32 bit ontstaat geluid van hoge kwaliteit dat de originele opnames nog beter weergeeft dan de huidige HD geluidskwaliteit. Elke noot komt helemaal tot leven.

Daarnaast heeft Samsung zijn eigen geluidsalgoritmes ontwikkeld om het geluid te perfectioneren. Het geheim zit in een gepatenteerde technologie in combinatie met de expertise van Samsungs eigen state-of-the-art audiolab in de VS.

Met ‘Distortion Cancelling’ ontstaat optimaal geluid. Deze technologie kan beweging in de speaker voorspellen, waarna de techniek actie onderneemt om die beweging te controleren. Zelfs bij een woofer – met zijn krachtige, lage output, die ook nog eens moeilijk te voorspellen is – doet ‘Distortion Cancelling’ zijn werk perfect.

Liefhebbers van premium geluidskwaliteit weten dat er altijd een beperkt deel in een ruimte is met ultiem geluid. Via ‘Wide-band Tweeter’ vergroot je dit gebied in je kamer, terwijl ‘Crystal Amplifier’ zorgt dat je geniet van het meest accurate en precieze geluid over de gehele range.

H7 Wireless Speaker combineert UHQ 32bit audio met stijlvol design
Nog voor het verschijnen, is Samsungs H7 Wireless Speaker onderscheiden door de industrie, want hij ontving een 2017® CES Innovation Award. Een enorm hoge geluidskwaliteit gaat in deze innovatie hand in hand met premium design en de beste gebruikerservaring.

De H7 Wireless Speaker levert 32 bit geluid van de beste kwaliteit. De audiotechnologie zorgt voor een zeer diepe bass response tot 35 Hz en combineert dat met een brede sound range. Van hoge tot lage frequenties, de H7 Wireless Speaker geeft alles glashelder weer.

Het design van Samsungs H7 Wireless Speaker is strak en elegant, met een eigentijdse metal finish. De speaker is compact en heeft een retro buitenkant. Het gebruiksgemak is groot en de draai-bediening zorgt voor een intuïtieve user experience. Door aan de bediening te draaien bepaal je het volume en selecteer je je favoriete afspeellijst.

De H7 Wireless Speaker is in het najaar in Nederland verkrijgbaar.

Nieuwe soundbar heeft fantastisch geluid en weinig draden
De MS750 soundbar heeft een geïntegreerde subwoofer. Met UHQ 32 bit audio zorgt de MS750 voor krachtig homecinema geluid op je TV, zonder dat een aparte subwoofer nodig is. Koppel je de MS750 aan de Samsung Smart Remote Control, dan regel je het geluid met dezelfde afstandsbediening als je TV, wat de gebruikservaring verder vereenvoudigt.

De soundbar en TV kun je tegelijk bedienen door de apparaten met een kabel te verbinden. Zo hoef je niet langer een aparte kabel te gebruiken voor twee verschillende producten. Dat scheelt snoeren rond je TV.

De wandsteun van Samsungs nieuwste audiosysteem is verbeterd met een I-vormige haak die de TV direct verbindt met de soundbar. De soundbar is zo makkelijker te installeren en meer dan één gat in de muur maken is niet nodig.

DE MS750 soundbar is in het najaar in Nederland verkrijgbaar.

UHD Blu-ray player maakt Home Entertainment Experience compleet
Samsungs nieuwe M9500 UHD Blu-ray player heeft Bluetooth® Wireless Streaming Support en ondersteunt Samsung Smart Remote. De HDR-geoptimaliseerde speler creëert niet alleen de optimale UHD kijkervaring, in de Private Cinema Mode kun je het geluid ook via een koptelefoon tot je nemen. Zo kijk je HDR content wanneer je maar wilt, zonder te worden afgeleid door de buitenwereld.

De M9500 UHD Blu-ray player stelt het scherm en geluid automatisch zo in dat je altijd het beste beeld en geluid hebt. Dit gebeurt door analyse van de bron: HDR, Dolby Atmos of DTS-X. Zo geniet je van een audiovisuele belevenis zonder dat je verder omkijken hebt naar de instellingen.

De nieuwe UHD Blu-ray player is beter geïntegreerd met Samsungs mobiele oplossingen. Daarnaast kun je met een 360-graden feature op je mobiele device al je 360-graden foto’s en video’s op iedere TV bekijken via je UHD Blu-ray player.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x