Home Gadgets Samsung eerste TV-fabrikant die Apple TV app en AirPlay 2 lanceert op TV’s

Samsung eerste TV-fabrikant die Apple TV app en AirPlay 2 lanceert op TV’s

by Mark van Truijen

Samsung rolt vanaf vandaag een software-update uit voor alle 2019 Samsung Smart TV’s en geselecteerde TV-modellen uit 2018. De update bevat de gloednieuwe Apple TV app en ondersteuning voor AirPlay 2. Gebruikers van Samsung Smart TV’s kunnen hierdoor genieten van de content op Apple TV en van films en series via iTunes op hun grote scherm.

“Onze Smart TV’s zijn al vele jaren de graadmeter voor de industrie. Met ons uitgebreide contentaanbod  laten wij mensen genieten van hun favoriete series en films”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Nu wij als eerste TV-fabrikant de Apple TV app op onze Smart TV’s aanbieden, is ons aanbod series en films groter dan ooit.”

Met de volledige integratie van Apple TV in Samsungs Smart TV-platform wordt het eenvoudig om alle films en series in de iTunes-bibliotheek te raadplegen. Gebruikers hebben de keuze uit meer dan 100.000 films en series om te kopen of huren, waaronder ruim 500 titels in 4K HDR beeldkwaliteit. Vanaf de herfst is het bovendien mogelijk een abonnement op Apple TV+ af te sluiten, de dienst met originele content van Apple. Tot slot spelen gebruikers met AirPlay 2 moeiteloos video’s af vanaf hun iPhone, iPad of Mac op de Samsung Smart TV.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: