That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Gaming, Highlighted, Nintendo Switch, PC, PS4, Reviews, Steam, Xbox One

Assassin’s Creed 3 Remaster Review

De Assassin’s Creed serie draait alweer 12 jaar mee toen het eerste deel uit kwam. Ondertussen zijn er al vele delen in de serie uitgekomen en ook hebben er vele delen een remaster gekregen. Zo ook het derde deel in de serie. De game kwam uit samen met de game Assassin’s Creed Liberation erbij. Die game gaan we volgende week met jullie bespreken maar eerst gaan we het hebben over de remaster van Assassin’s Creed 3.

Assassin’s Creed 3 begint waar Assassin’s Creed Revelations stopte. Desmond Miles en zijn crew hebben een tempel gevonden en proberen die te activeren. Bij het activeren van de tempel gaat er een timer lopen die telt naar de datum 21 December. Door de activering van de tempel krijgt Desmond Miles een connectie met een karakter uit het verleden. Je gaat met dit karakter het begin van het verhaal spelen. Het karakter waarmee je gaat spelen is Haytham Kenway een Engelse edelman uit 1754.

Zoals ik al eerder vermeldde speel je het eerste gedeelte van het verhaal met Haytham Kenway maar door omstandigheden speel je daarna wat later in de tijd met zijn zoon Connor Kenway.

Het verhaal zit zeer goed in elkaar en heeft heel veel spannende momenten. Je word zoals je gewend bent van de serie van de ene cliffhanger in de andere gegooid en je wilt maar blijven door spelen.

De welbekende Leap of Faith

De graphics zijn voor deze remaster een flink stuk strakker gemaakt. Dit zie je vooral aan de omgevingen. In de filmpjes zie je niet echt dat de graphics zijn aangepast. De omgevingen zijn prachtig vooral als je gebieden gaat synchroniseren zie je dat hier zeer veel aandacht is besteed.

Helaas zitten er nog wel de nodige bugs in de game die ik al vroeg ondervond. Zo ga je in het begin van de game met een schip op pad met Haytham en zie je bij een praat scene in een keer het water door het schip heen komen en op het andere moment is het weer weg. Het is niet storend en het neemt het plezier niet weg maar het zijn de kleine dingetjes die ik wel moet noemen.

De geluidseffecten in de game moet ik ook even noemen want dit is wel heel vet gedaan. Als je gevechten hebt en je hebt het geluid goed hard staan lijkt het net of je er tussen in zit zo realistisch en ontploffingen laten je omver blazen het is echt heel gaaf gedaan.

Conclusie

Assassin’s Creed 3 Remaster is de game waar je niet gelijk van verwacht dat er een remaster van zou komen want op de vorige generatie consoles zag de game er ook al goed uit. Er is niet maximaal gebruik gemaakt van de kracht van deze generatie consoles wat betreft de filmpjes. Ingame zijn de graphics zoals ze moeten zijn mooi en strak.

Volgende week volgt de review van Assassin’s Creed: Liberation dus hou ons in de gaten

Assassin's Creed 3 Remastered

7.8

Gameplay

8.0/10

Graphics

7.5/10

Sound

8.5/10

Replay

7.0/10
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE