Home GamingAndroid Samenwerking Final Fantasy XIV Online en Monster Hunter World is begonnen

Samenwerking Final Fantasy XIV Online en Monster Hunter World is begonnen

by Mark van Truijen

Patch 4.36 voor FINAL FANTASY® XIV Online is nu live, inclusief gloednieuwe samenwerking met Monster Hunter: World™. Deze nieuwe update brengt de machtige draak Rathalos uit Capcoms populaire titel naar FINAL FANTASY XIV. Spelers kunnen deze krachtige vijand uitdagen op de moeilijkheidsniveaus  Normal of Extreme voor diverse in-game-beloningen. 

FFXIV Monster Hunter 1.png

Level 70 FINAL FANTASY XIV Online-spelers die de hoofdscenario-quest “Stormblood” hebben voltooid kunnen meteen beginnen aan de “The New King of the Block”-quest om het op te nemen tegen Rathalos in The Great Hunt-trial — een gevecht voor acht spelers met spelmechanieken die zijn geïnspireerd door

Monster Hunter: World. Wie een nóg grotere uitdaging aandurft kan beginnen aan The Great Hunt (Extreme), een versie voor vier spelers met extra hindernissen om te overwinnen.

Spelers die het woeste beest weten te verslaan, kunnen diverse beloningen in Monster Hunter: World-thema ontvangen:

  • Rathalos-pantserset – pantsersets geïnspireerd door Rathalos
  • Nieuwe minions – Poogie en Palico
  • Nieuwe Mount – Rijd op Rathalos, de “King of the Skies,” door Hydaelyn
  • Nieuw kookstel – BBQ-spit

Patch 4.36 introduceert ook een nieuw hoofdstuk in de The Forbidden Land Eureka-serie: The Pagos Expedition. Spelers kunnen nu een gloednieuw gebied verkennen, hun Eureka-wapens verder versterken, en nieuwe beloningen, zoals minions, ontvangen.

FFXIV-Monster-Hunter-8-8.jpg

Fans kunnen zich ook verheugen op een spannend seizoen met FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivals over de hele wereld. De tour begint op 16 en 17 november 2018 in Las Vegas, Noord-Amerika, gevolgd door het European Fan Festival op 2 en 3 februari 2019 in de La Grande Halle de La Villette in Parijs en eindigt met het Tokyo Fan Festival in maart 2019. Spelers die niet naar het evenement komen, zijn welkom om af te stemmen op de livestream van het FINAL FANTASY XIV Fan Festival, dat gratis beschikbaar is op het officiële Twitch-kanaal van FINAL FANTASY XIV Online.

Alle edities van FINAL FANTASY XIV Online, inclusief de FINAL FANTASY XIV: Stormblood-uitbreiding, zijn te koop in de Square Enix Online Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x