Home Gaming Rune Factory 4 komt 11 December naar de Nintendo eStore

Rune Factory 4 komt 11 December naar de Nintendo eStore

by Mark van Truijen

Xseed Games en Marvelous Europa zijn verheugd aan te kondigen dat Rune Factory 4 voor de Nintendo 3DS ™ uiteindelijk zal uitkomen in Europa en Australië op 11 december 2014, uitsluitend via de Nintendo eShop tegen een adviesprijs van £ 24,99 / € 29,99 en $ 49,95 AUD resp.

Rune Factory 4 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Bokujo Monogatari spin-off serie, die draait om dezelfde verslavende leven simulatie en landbouwactiviteiten die haar vader franchise, nu bekend als VERHAAL VAN SEIZOENEN, is beroemd om. De Rune Factory-serie, echter, bevat ook klassieke actie-JRPG elementen in de mix, alles omlijst in een prachtige fantasy setting. Het vindt plaats in het Koninkrijk van NORAD.

screenshot5

Gemaakt door de befaamde serie producent Yoshifumi Hashimoto, Rune Factory 4 is veruit de meest ambitieuze titel in deze legendarische serie. Biedt talloze artikelen, gewassen, wapens en andere onderdelen van de uitrusting te vinden en te groeien, evenals een aanzienlijke verhaal met rijk ontwikkelde personages, ontelbare uren plezier wachten binnen de bescheiden grenzen van deze download. Spelers moeten farmen en de romantiek zien te vinden alvorens te vertrekken richting de woestijn en de omliggende kerkers om de diverse monsters te verslaan. Het is een mix van speelstijlen die veel lof heeft vergaard bij fans en critici.

screenshot4

Rune Factory 4 is de meest succesvolle iteratie in de serie tot nu toe, door ongekende vraag al bij veel Amerikaanse winkels uitverkocht. Fans buiten Japan en Noord-Amerika zijn wanhopig om de game in hun handen te krijgen.

“We know how great Rune Factory 4 is, which is why we’re so happy it’s releasing in PAL territories” commented Steven Tarry, Marketing Manager, Marvelous Europe. “2014’s been a great year for Nintendo gamers, and this really is the icing on the cake.”

“Rune Factory 4 is irresistibly charming.” IGN

“Simply put, you’ll never have a shortage of things to do in Rune Factory 4…” US Gamer

“Rune Factory 4 provides an infinite amount of gameplay that doesn’t end once the main story does.” Nintendo World Report

screenshot3

Rune Factory 4 functies:

Enorme spelwereld – De ongelooflijk groot en divers aantal activiteiten die worden aangeboden, zodat elke dag een nieuw avontuur is.

Pas je strategie aan – Gebruik zwaarden, speren, stokken plus andere wapens, Rune Abilities en meer om je gevechten personaliseren, en vrienden of zelfs monsters mee te nemen in de strijd voor de morele en tactische ondersteuning

Neem de leiding van de stad – Het”Order”Mechanisme stelt spelers in staat om hun koninklijke bevoegdheden te gebruiken om festivals te houden, ingrijpende veranderingen die Selphia veranderen in een stad waar iedereen over praat.

Rune Factory 4 zal uitkomen op de Nintendo 3DS via de eShop op 11 December.

screenshot2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x