Home Gaming RPG Monster Crown ligt 22 februari in de winkels voor PlayStation 4 en Xbox One

RPG Monster Crown ligt 22 februari in de winkels voor PlayStation 4 en Xbox One

by Jos Vis

SOEDESCO en Studio Aurum hebben aangekondigd dat de donkere monster-temmende RPG Monster Crown op 22 februari 2022 naar PS4 en Xbox One komt. De game, die in oktober vorig jaar digitaal en fysiek werd uitgebracht op pc en Nintendo Switch, is een geweldige pasvorm voor fans van het tijdperk van retro-pixelart-monster-temming en voor degenen die genieten van turn-based gevechtsgameplay.

In een recente tweet beloofde de Canadese solo-ontwikkelaar Jason Walsh een voorspoedig jaar voor Monster Crown en kijkt hij ernaar uit om de game naar PlayStation en Xbox te brengen, evenals “belangrijke inhoudsupdates op maat gemaakt om zowel monsterveteranen als nieuwe temmers te plezieren”.

Ontrafel het duistere verhaal van Crown Island terwijl je je eigen monstererfenis creëert. Met een geschiedenis van sadistische heersers en heldhaftige redders, wordt het eiland geconfronteerd met een nieuwe bedreiging in de vorm van een kwaadaardige jonge vrouw die op zoek is naar macht. Het is aan jou en de monsters waarmee je een pact sluit om de terugkeer van tirannie te voorkomen. Zullen uw beslissingen u tot een redder of een donkere messias maken?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x