Home Gaming ROG Masters 2017 – Een mijlpaal in de geschiedenis van esports

ROG Masters 2017 – Een mijlpaal in de geschiedenis van esports

by Mark van Truijen

Het seizoen van ROG Masters 2017 kwam op 10 december tot een eind met de Grand Final in Kuala Lumpur, Maleisië. Het event liet het grote succes zien van ASUS Republic of Gamers (ROG), dat dit jaar heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van esports. Enerzijds door het neerzetten van de meest innovatieve gaming hardware en anderzijds door het organiseren van zowel lokale als globale toernooien.

Derek Yu, ROG Strategic Division Director and Global Marketing Senior Director zei hierover: “Vanaf het allereerste APAC-toernooi tot de wereldwijde evenementen van dit jaar, is ROG Masters ongelooflijk succesvol geweest in het voor doorgewinterde professionals en opkomende amateurs uit alle hoeken van de wereld mogelijk te maken hun ambities en esports-dromen na te jagen. De respons op ROG Masters 2017 was overweldigend, met meer dan 6000 teams die deelnamen, ruim 10 maal zoveel als het jaar ervoor. Er werd gespeeld in meer dan 35 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het is echt een bewijs voor ons gedeeld enthousiasme met onze community en ROG’s toewijding aan esports.”

Een klinkende esports overwinning 
Met zijn ambitieuze structuur van nationale qualifiers, gevolgd door regionale evenementen en Grand Finals, markeerde ROG Masters 2017 een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de esports. De Grand Final van ROG Masters 2017 trok meer dan 6000 fans naar het Kuala Lumpur Convention Center, waar ze zagen hoe Gambit Gaming hun meest succesvolle jaar tot nu toe in CS: GO afsloot, en Team Empire die de overwinning opeiste in een verbazingwekkende comeback in Dota 2-finale.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x