Home Gaming Rocket League seizoen 11 start 7 juni

Rocket League seizoen 11 start 7 juni

by Pim, Sel

Er is een feestje aan de gang en iedereen is uitgenodigd, want Rocket League Seizoen 11 begint op 7 juni! Seizoen 11 zal een nieuwe Rocket Pass bevatten met de Nissan Silvia (S13) in de hoofdrol, een gloednieuwe Arena en nog veel meer.

De iconische driftauto Nissan Silvia (Hybrid hitbox) is het middelpunt van Rocket Pass Seizoen 11 en wordt direct ontgrendeld voor spelers die Rocket Pass Premium hebben. Bovendien krijgen spelers de kans om de opgevoerde Nissan Silvia RLE te ontgrendelen naarmate ze vorderen in de Rocket Pass.

Rocket League Seizoen 11 zal ook het volgende bevatten:

  • Een gloednieuwe Arena – Spelers kunnen feesten aan het water in de nieuwe Estadio Vida Arena van Seizoen 11.
  • Verjaardagsbal Tijdelijk Evenement – Rocket League’s 8e verjaardag komt eraan later deze zomer, dus het is bijna tijd om te vieren met nog een Verjaardagsbal TLE (Tijdelijk Evenement). Meer informatie wordt op een later tijdstip onthuld.
  • Beloningen van Seizoen 10 en meer – De Competitieve Beloningen van Seizoen 10 zullen kort na het begin van Seizoen 11 worden uitgedeeld. Het seizoen introduceert ook nieuwe feestelijke beloningen voor Competitieve Toernooien en verbeteringen in de kwaliteit van leven. Voor meer informatie over wat er komt in Seizoen 11, zoals een voorbeeld van de kleurrijke Rocket Pass-items.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: