Home GamingAndroid Robocop komt naar de ring in WWE Supercard

Robocop komt naar de ring in WWE Supercard

by Pim, Sel

Gedeeltelijk mens. Gedeeltelijk machine. Nu, een volwaardige WWE-superster. WWE en MGM brengen in samenwerking met 2K de sciencefiction-icoon RoboCop naar de virtuele ring in WWE SuperCard, te zien van nu tot en met 31 mei 2023. Tijdens het RoboCop-evenement zijn er twee Superstar-kaarten beschikbaar voor spelers, variërend tot het WrestleMania 39-niveau, samen met Prime Directives- en ED-209 Support Cards, Helmet en Armor Plating Equipment Cards, en meerdere Cardbacks, allemaal in het thema van de titulaire cyborg.

Hoofd van MGM Consumer Products, Robert Marick, zei: “RoboCop en WWE zijn iconisch binnen de populaire cultuur en een samenwerking tussen beide merken zal fans zeker verrassen. We kijken ernaar uit om deze twee eigendommen samen te brengen in een echt innovatieve game-ervaring.”

Tot en met 31 mei 2023 kunnen spelers deelnemen aan een verzamelevenement door specifieke spelmodi te spelen en kaarten te verzamelen via het Draft Board om speciale editie WrestleMania 39-niveau of Extinction Superstar-kaarten te verdienen. Twee weekdurende Speciale Quests zullen van start gaan tijdens deze activering. Deze RoboCop-geïnspireerde quests bieden meer kansen om Superstar-, Support- of Equipment-kaarten te verdienen. Spelers die alle zes RoboCop-items verzamelen, verdienen een extra beloning, waarbij de hoofdprijs een exclusieve Cardback is.

RoboCop maakte zijn debuut in de gelijknamige film uit 1987 en is te zien geweest in drie filmsequels, live-action en geanimeerde televisieseries, videospellen, boeken en strips, en spreekt vandaag de dag nog steeds wereldwijd tot de verbeelding van het publiek.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x