Home Movies Robert Redford in The Old Man and The Gun – 27 juni op DVD en Blu-ray

Robert Redford in The Old Man and The Gun – 27 juni op DVD en Blu-ray

by Mark van Truijen

The Old Man and the Gun is niet alleen een charmante misdaadkomedie, het is ook de laatste film waarin de inmiddels 82-jarige filmlegende Robert Redford schittert. Op zijn kenmerkende jongensachtige manier vertolkt hij de rol van de innemende Forrest Tucker, die ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd het overvallen van banken niet kan laten. The Old Man and the Gun is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vanaf 27 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

OLD MAN AND THE GUN – 27 juni op DVD en Blu-ray – bekijk de trailerForrest Tucker (Robert Redford) is één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Zonder wapens en geweld weet hij banken keer op keer met speels gemak te overvallen. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet, een heerlijke rol van Sissy Spacek, lijkt het geluk in zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

De regie was in handen van up-and-coming regisseur David Lowery (A Ghost Story) met in de hoofdrollen Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits en Sissy Spacek.

Old-Man-stills

The Old Man and the Gun, onder regie van David Lowery, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over het leven van de misdadiger Forrest Tucker (1920-2004), een Amerikaanse crimineel die voor het eerst op 15-jarige leeftijd werd opgesloten. Hij is vooral bekend als een ontsnappingsartiest die naar verluidt 18 keer succesvol uit de gevangenis kon ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd ontsnapt hij voor de laatste keer uit de gevangenis van San Quentin en pleegt opnieuw een aantal roofovervallen op banken.

Lengte: 93 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: