Home Gaming Risk® Urban Assault en Zeeslag® nu verkrijgbaar op consoles

Risk® Urban Assault en Zeeslag® nu verkrijgbaar op consoles

by Mark van Truijen

Vandaag kondigen Hasbro, Inc. en Ubisoft®aan dat Risk® Urban Assault en Zeeslag® nu te downloaden zijn op consoles. Risk® Urban Assault is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.Battleship® is nu verkrijgbaar op Xbox One en is later dit kwartaal verkrijgbaar voor PlayStation 4. Ook zijn beide consolegames tot 24 augustus onderdeel van het Sony Totally Digital Programma en tot 9 augustus van het Microsoft Summer Spotlight Programma.

risk

Risk Urban Assault consolegame

De Risk Urban Assault consolegame is een gloednieuwe versie van het bekende Risk®. De game speelt zich af in vijf iconische steden van over de hele wereld, waaronder New York, Londen en Parijs. In de kern behoudt Risk Urban Assault het DNA dat Risk zo populair heeft gemaakt, maar de game voegt nieuwe strategische opties toe in de vorm van bevelhebbers, faciliteiten en allianties. Spelers kunnen alleen spelen in campaign mode, maar ook online in modi als League Play. Al deze modi zijn on- en offline speelbaar met maximaal vijf spelers.

Zeeslag consolegame

In de Zeeslag consolegame gaan spelers strategisch aan de slag op een modern, dynamisch en interactief 3D board om de vijand uit te roeien voordat hun eigen vloot zinkt. De nieuwe Slag op Zee! modus brengt nieuwe opties naar de klassieke gameplay van Zeeslag. Daarnaast kunnen spelers tegen vrienden strijden, zowel on- als offline, en hun prestaties bijhouden op de wereldwijde ranglijsten.

Voor meer informatie over Risk Urban Assault en Zeeslag, bezoek jehasbrogamechannel.com.

 

Voor meer informatie over Risk Urban Assault, bezoek je https://www.ubisoft.com/nl-nl/game/risk-urban-assault/.

Voor meer informatie over Zeeslag, bezoek je https://www.ubisoft.com/nl-nl/game/battleship/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x