Home Gaming Rise of the Tomb Raider features nieuw weer systeem, dynamische tijd en nog veel meer

Rise of the Tomb Raider features nieuw weer systeem, dynamische tijd en nog veel meer

by Mark van Truijen

Vanaf het moment dat Microsoft de game aankondigde horen we al diverse info over de game. Vandaag hebben we dan eindelijk wat concrete informatie voor je.

Rise of the Tomb Raider’s game director Brian Horton liet in een interview erg veel los over de game, waaronder een dynamisch tijd en dag systeem, een wisselend weer systeem, en de toevoeging van verschillende dieren die op aparte tijden te voorschijn komen.

De sneeuw zal een grote rol gaan spelen in de game, zo zal het mogelijk zijn om in de sneeuw een grot te graven om in te schuilen, en de nieuwe sneeuw techniek in de game maakt het mogelijk om unieke voetafdrukken achter te laten in de sneeuw, zowel door mens als dier. De sneeuw kan ook tegen je werken zo kan je zomaar midden in een lawine zitten.

Tomb Raider’s upgrade system zal wederom terug keren, nu kan je meerdere bogen upgraden in plaats van één. Het verkennen van je terrein zal ook een groot aspect zijn van de game, zo kan Lara nu klimmen langs bergen en verschillende terreinen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: