Home Gaming Riot Games onthult titelsong voor Arcane: Enemy van Imagine Dragons feat. JID

Riot Games onthult titelsong voor Arcane: Enemy van Imagine Dragons feat. JID

by Pim, Sel

Riot Games, uitgever en ontwikkelaar van League of Legends, onthult vandaag Enemy, de titelsong van de geanimeerde serie Arcane. Het nummer is gemaakt door de internationaal bekende band Imagine Dragons samen met Amerikaanse rapper JID. De complete soundtrack van de serie bestaat uit 11 originele nummers uitgevoerd door verschillende artiesten en komt op 20 november naar alle streamingplatformen. Arcane gaat op 7 november in première op Netflix.

YouTube video

De titelsong van Imagine Dragons is te horen in de 5e aflevering en komt samen met een geanimeerde videoclip gemaakt door de Franse studio Fortiche. Deze studio zit ook achter de animatie van Arcane en heeft meegeholpen met de Warriors-video (2014), de eerste samenwerking tussen Riot Games en Imagine Dragons. Warriors heeft meer dan 335 miljoen views op YouTube en 457 miljoen streams op Spotify.

De complete soundtrack is op 20 november in zijn volledigheid beschikbaar en bevat een groot aanbod aan verschillende artiesten en genres verdeeld over 11 nummers. Van Imagine Dragons, Bea Miller (al bekend bij fans voor haar bijdrage aan K/DA’s THE BADDEST), tot de Franse singer-songwriter Woodkid en Sting – de stem van The Police. Gelijklopend aan de episodische release van Arcane worden de nummers op drie verschillende momenten uitgebracht. De release van de soundtrack onderstreept ook Riot’s belangrijke rol in de interconnectie tussen videogames, muziek en entertainment.

De serie heeft ook een orkestrale score, waarvan Riot elke drie afleveringen een volume beschikbaar stelt. Elk volume bevat tussen de 10 en 15 orkestrale fragmenten die in de afleveringen te horen zijn (3 tot 5 nummers per aflevering).

Arcane gaat in première op zondag 7 november. De show is een paar uur na de 2021 League of Legends Worlds Championships Finals beschikbaar op Netflix.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x