Home Gaming Rick Astley claimt de “Rickroll” terug voor Mavel’s Guardians of the Galaxy

Rick Astley claimt de “Rickroll” terug voor Mavel’s Guardians of the Galaxy

by Pim, Sel

Rick Astley en videogame-ontwikkelaar Eidos-Montréal, een Square Enix-studio, hebben een video uitgebracht waarin het icoon uit de jaren 80 met zijn kenmerkende kuif gamers in de val lokt om ze vervolgens op de klassieke “Rickroll”-meme te trakteren. De video, speciaal gemaakt voor de lancering van Marvel’s Guardians of the Galaxy die dinsdag heeft plaatsgevonden,plaatst Rick in de rol van een mysterieuze hacker die een sluwe list gebruikt om spelers in de game te Rickrollen.

YouTube video

Rick Astley, over zijn rol in de video: “Al jaren wacht ik geduldig op het perfecte moment om de Rickroll terug te claimen. Toen ik ontdekte dat Never Gonna Give You Up in Marvel’s Guardians of the Galaxy zat, wist ik meteen dat dit de kans was waar ik op had gewacht!”

Hij vervolgt: “Maar in alle ernst, ik vind het echt geweldig om deel uit te maken van de soundtrack van deze game, tussen zoveel prachtige nummers die een decennium hebben gevormd en van invloed waren op mijn eigen jeugd en muzikale carrière. Aangezien de muziek van de game vooral uit de jaren 80 komt, verwacht ik dat veel gamers, vooral de jongere, sommige van deze nummers voor het eerst zullen horen. Ik hoop dat deze nummers spelers dezelfde vreugde en inspiratie brengen die ze mij gaven, en die zullen ze hard nodig hebben als ze de melkweg willen redden!”

Muziek speelt een belangrijke rol in Marvel’s Guardians of the Galaxy, en behalve Never Gonna Give You omvat de gelicenseerde soundtrack 30 andere klassieke pop- en rock-nummers uit de jaren 80, waaronder tracks van artiesten als Mötley Crüe, Bonnie Tyler, Billy Idol, Pat Benetar, Def Leppard en BLONDIE.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x