Home Gaming Revolution Pro Controller voor PS4 – Nieuwe functies onthuld

Revolution Pro Controller voor PS4 – Nieuwe functies onthuld

by Mark van Truijen

Nacon, een onafhankelijke ontwerper en producent van game-accessoires, onthult met trots diverse nieuwe functies van de langverwachte Revolution Pro Controller voor PlayStation®4 (PS4™), verkrijgbaar vanaf de feestdagen.

Het hart van de Revolution wordt gevormd door twee unieke analoge sticks. Gesterkt door een krachtig, door Nacon ontwikkeld algoritme, leveren de sticks een eSports-niveau van nauwkeurigheid en precisie, met een amplitude van 46 graden.

Beide sticks zijn geheel geoptimaliseerd voor pro-gamers en ontwikkeld op basis van inzichten van eSports-spelers. Dit uit zich in de volgende functies:

–          Mechanische structuur ontworpen voor een amplitude tot 46 graden

–          Geoptimaliseerde eSports-ergonomica met convexe rechter stick en concave linker stick voor extra grip en comfort

–          Versterkte metalen as en ABS ring voor minimale wrijving

–          Mogelijkheid voor het opnieuw toewijzen van de L3- en R3-knoppen

 

Een compleet aanpasbare rechter analoge stick

De Nacon Revolution is voorzien van geavanceerde software die spelers de controller geheel naar eigen wens laat aanpassen. De Revolution PC companion-app biedt een breed aanbod aan mogelijkheden, inclusief de mogelijkheid om de prestaties van de rechter stick aan te passen door:

–          Het veranderen van de statische ‘dead zone’ – om de reactiviteit van de rechter stick te beïnvloeden

–          Aanpassing van de response-curve van de stick – bepalen hoe snel deze op je bewegingen reageert

De Revolution Pro Controller komt naar de SIEE-regio als resultaat van een nieuwe licentieovereenkomst met Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. en is compatibel met alle PlayStation®4 (PS4™)-consoles, inclusief de new-look PS4™ en PS4™ Pro

De Revolution Pro Controller komt deze feestdagen beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 109,99. De controller wordt onder de NACON™-merknaam verkocht in Europa.

playstation

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: