That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Reviews

Review: The Meg

The Meg is een film over een haai die Jaws is in het kwadraat. Dit vleesetende monster schijnt al miljoenen jaren uitgestorven te zijn maar is toch weer terug om de zeeën onveilig te maken. Heeft deze formule het in zich om een blockbuster neer te zetten?

Het verhaal

Het verhaal van The Meg draait om Jonas Taylor een duiker die het niet meer ziet zitten vanwege het verlies van verschillende kameraden door het duiken. Hij grijpt hierdoor naar de fles maar moet toch een keer komen opdraven als het blijkt dat het monster in de zeeën rond zwemt waarvan hij dacht dat deze niet meer bestond.

 

Visueel is deze film zeer knap gemaakt. Het speelt zich grotendeels onder water af maar dat verveelt totaal niet. De acties met de Megalodon zijn heel erg gaaf gefilmd en voelt bijna realistisch aan. Boven water zijn ook de nodige shots gemaakt maar je merkt dat we vele jaren verder zijn sinds Jaws en dat er veel meer mogelijk is met de special effects. De Megalodon slaat de nodige boten omver en vreet de nodige mensen/dieren op dit ziet er allemaal heel vet uit.

Qua acteerwerk laat deze film het een beetje zitten Jason Statham zet wel een goede hoofdrol neer maar ik vind dat de rest van de acteurs/actrices het een beetje laten zitten en dat is jammer om te zien. Maar ja dit soort films kijk je ook niet echt voor het acteerwerk maar voor de actie.

Conclusie

The Meg is een leuk tussendoortje als je even niks te doen hebt en toch actie en spanning wilt zien. Qua acteerwerk laat het wat te wensen over. Visueel is het een genot om naar te kijken en als je van spannende films houd is dit er wel eentje om een keer te kijken.

Check hieronder de trailer van de film om alvast een indruk te krijgen:

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE