Home Gaming [Review] Spy

[Review] Spy

by Mark van Truijen

Spy: de nieuwe grappige spionnenfilm met Melissa McCarthy, Jude Law, Miranda Hart en Jason Statham.

Het verhaal
Spy is net uitgekomen in de Nederlandse bioscopen. De film is eigenlijk een beetje een knipoog naar serieuze 007- en andere spionagefilms. Het verhaal gaat over de CIA-analiste Susan Cooper(McCarthy), die haar CIA agent(Jude Law) helpt om de nucleaire bom te vinden. Hij wordt echter vermoord en omdat de volledige agentenlijst bekend is, bied Susan Cooper zich aan om de missie over te nemen. Met hulp van de bijzonder grappige Jason Statham en hilarische Miranda Hart gaan zij aan de slag om het kernwapen te vinden. Al klinkt dit misschien als een verhaal dat al vaak verteld is, weten de verschillende locaties, de komedie, het script en de acteurs de film toch erg goed te maken.

Acteerwerk
Deze film zit vol met goede acteurs en actrices. De meeste acteurs zijn wel bekend bij het grote publiek, maar Miranda Hart is voor vele kijkers in Nederland waarschijnlijk nog wat onbekend. Deze Britse commediènne, maakt haar echte acteerdebuut op het witte doek met deze film en geloof me, dat doet ze goed! Jason Statham laat in deze film ook een hele andere kant van zichzelf zien. Hij is dit keer niet zozeer angstaanjagend, maar erg grappig. Ik denk dat er geen betere casting had kunnen zijn voor deze film. De acteurs zijn goed op elkaar ingewerkt en dat is terug te zien in het eindresultaat van de film.

Waarom is deze film een must see?
Deze film heeft veel humor, grappige actiescènes en een aantal geweldig mooie locaties. Het acteerwerk en de regie van Paul Feig zorgen ervoor dat deze film een leuke film is voor 12 t/m 80 jaar. Persoonlijk heb ik bijna de hele film lachend doorgebracht. Ik denk dan ook dat als je van komedie, Melissa McCartney en een andere kant van Jason Statham houd, deze film geweldig is voor jou om te gaan kijken. Maar zelfs al ben je niet zo van Amerikaanse humor, dan nog zou ik je aanraden deze film te gaan kijken. Ik denk dat het erg lastig is deze film niet leuk te vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ossies Power
8 jaren geleden

binnen kort hopelijk op netflix 😉

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: