Home Movies [Review] Paper Towns

[Review] Paper Towns

by Mark van Truijen

Goede boekverfilming met een aantal aanpassingen!

Verhaal
Het verhaal van de film gaat over Q(Quentin) die al jaren verliefd is op zijn buurmeisje Margo Roth Spiegelman(de volledige naam is nodig, ja). Nadat zij en Q een wilde zoektocht hebben gehad in de nacht, verdwijnt Margo Roth Spiegelman ineens. Q en zijn vrienden zijn erop gebrand op zoek te gaan Margo. Maar er is een catch, ze moeten en zullen op tijd terug zijn voor het senior Prom.

Boek en film
De film van Paper Towns is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur en youtuber John Green. Ondanks het feit dat er een aantal veranderingen in de film zitten, die niet helemaal gelijkwaardig zijn aan het boek, is het toch een aardige verfilming. De veranderingen waren naar mijn idee noodzakelijk. De film duurt een tijdje om op te starten, maar als de zoektocht naar Margo Roth Spiegelman eindelijk begint komt dat al snel goed. Het acteerwerk van Nat Wolff en Cara Delevigne is erg goed. Als laatste moet ik zeggen dat het een goede film is met een duidelijk bericht, waar vooral tieners en jongvolwassenen zich in kunnen vinden. Maar ik zou ook kunnen begrijpen dat er mensen zijn die deze film niets vinden.

Ik denk dat als je een fan bent van The Fault in Our Stars, John Green en feel good films met een bericht, deze film perfect is voor jou. Waarschijnlijk vinden jongvolwassenen en tieners de film leuker dan ouderen. Dat betekend echter niet dat het een film is die niet de moeite waard is om te zien. Ik zou zeggen: waag een gokje 😉

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x