Home Featured Review Little Nightmares 2

Ben jij een fan van horror games met avontuur en puzzels? Dan is Little Nightmares 2 wel iets voor jou.

In 2017 verscheen het eerste deel van de Little Nightmares franchise die gemaakt is door Tarsier Studios en uitgegeven door Bandai Namco. Afgelopen week is Little Nightmares 2 verschenen en wij hebben de game flink onder de loep genomen om een oordeel voor jullie te vellen. Lees hieronder de review!

Verhaallijn

Je speelt de kleine jongen Mono die gevangen zit in een rare wereld met veel mysterieuze en freaky dingen. Door het spel te spelen kom je achter de duistere geheimen die in The Signal Tower schuilen. Je bent niet alleen. Jij moet Six redden uit de originele nachtmerrie daardoor je samen puzzels en moeilijke problemen kunt ontrafelen en ongezien weg komen van de meest gekke dingen.

Je hebt verschillende hoofdstukken die je moet spelen om tot aan het einde van het spel te komen. Je wordt niet alleen achterna gezeten door een jager die je steeds wil neerknallen in hoofdstuk 1 maar je wordt ook getreiterd door kinderen die op een aparte manier gemaakt zijn in hoofdstuk 2. Niet alleen hun zitten achter je aan maar hun juffrouw is ook heel speciaal zal ik maar zeggen. Verder ga ik niks over verklappen aangezien het leuker is om er zelf achter te komen dan dat ik heel het verhaal ga vertellen.

Graphics

De graphics van Little Nightmares 2 zijn zeer goed. Je ziet goed dat er veel detail in zit. Van de enge gezichten en kleine kinderen die maar achter je aan zitten, de kleine decoraties om het echt te laten lijken tot de grote ruimtes waar je in loopt. Ik vond het echt geweldig om te zien hoe mooi maar ook eng het spel is, want eerlijk gezegd ben wel echt een paar keer goed geschrokken door al de griezelige dingen. Ook de enge geluiden waren goed uitgekozen. Was ik niet bang van het spel dan werd ik wel bang van het geluid die soms liet merken van pas op er gaat iets gebeuren.

Gameplay

De gameplay is soms wel een beetje lastig. Ik wist soms niet wat ik moest doen. Pas nadat ik al dood was (soms een paar keer) kreeg ik te zien welke knop ik moest inhouden of gebruiken. Ook had ik soms een bug waardoor ik naar de oude checkpoint moest of het spel moest afsluiten. Soms bleef Mono gewoon zitten wanneer ik dood was gegaan en weer tot leven kwam en verder mocht spelen of Six bleef maar gewoon staat en kon haar niet vast pakken of iets anders. Dat vond ik wel jammer aangezien de rest wel goed was. Ook is er een moment in het spel dat ik dacht dat er een grote bug was maar bleek gewoon dat ik niet wist wat ik moest doen en dat was wel vervelend aangezien ik tig keer iets probeerde maar niet lukte.

Overall

In het algemeen vind ik het een super leuke game, alleen jammer van sommige bugs. Het is een interessante verhaallijn als je het snapt en het is ook lekker uitdagend. Ook is het een niet hele grote game vind ik, waardoor je er lekker een weekend voor kunt zitten en uit kunt spelen als je de spanning van Little Nightmares goed aan kunt.

Conclusie

Dus mijn conclusie is als je Little Nightmares 1 al hebt gespeeld of niet en je hebt zin om een keer een horror game te spelen die uitdagend is zou ik zeggen speel Little Nightmares 2. Ik hoop eerlijk gezegd dat er snel een deel drie uitkomt want ik wil nog meer van dit soort games spelen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: