Home GamingAndroid [Review] Game of Thrones: A Telltale Game series

[Review] Game of Thrones: A Telltale Game series

by Mark van Truijen

Game of Thrones is al een aantal jaren een zeer populaire show- en boekenserie. De goede verhaallijnen, agressie, seks en backstabbing zorgen ervoor dat het publiek graag blijft kijken. Ondanks het feit dat er nog wel eens populaire karakters sterven.

Telltale staat erom bekend gameseries te maken van tv series en dan kan Game of Thrones natuurlijk niet uitblijven. Vandaag op 26 Mei komt de vierde episode van de game uit, vandaar dat ik het een goed idee vond om er een review van te maken!
2734294-4
Hoe ziet de game eruit?
De Game begint met Gared Tuttle, de schildknaap van de Lord van Ironrath, Lord Forrester. Lord Forrester is een trouwe bannerman van de Starks en zijn aanwezig bij de Red Wedding. Hier begint het verhaal. Als je de serie volgt, dan weet je ook dat dit het einde betekend voor Robb Stark en zijn moeder. Gared slaat op de vlucht. Daarna maak je kennis met de volledige familie Forrester. Het doel van deze game is dat jij, als een aantal verschillende karakters, je huis Ironrath probeert te redden van de Boltons, Whitehills en alle andere gevaren die in Westeros op de loer liggen.
Verder komen de grote namen uit de serie ook voor in de Game. Je sluit deals met Tyrion Lannister, bent handmaiden van Margeary Tyrell en vind Drogon voor Deanerys(soort van). Gelukkig hebben al deze karakters ook de echte stemmen van de acteurs, dat maakt deze game ook erg leuk.
2014-12-01_00086
Graphics
Ondanks het goede verhaal, de stemmen van de acteurs en de eigen keuzes die je maakt moet ik zeggen dat de graphics mij wel wat tegenvallen. Ik denk dat hier zeker nog wat punten op te winnen zijn. Ook begint het spel met een klein spelscherm, je moet de settings aanpassen wil je het spel fullscreen spelen. Ook glitcht het spel hier en daar. Maar afgezien van deze punten vind ik het verder wel een goed spel.
2014-12-17_00002
Conclusie
Game of Thrones van Telltale is een zeer seriegetrouwe game, die erg leuk is voor fans van de serie en/of boeken. De graphics vallen wat tegen en af en toe glitcht het spel. Afgezien van deze minpunten is het een goede adventure/story game waar je een tijd mee kan spelen. Je moet echter wel wachten tot de nieuwe episode uit is, wil je verder gaan. Wat ik zelf wel heel interessant vind is dat al jouw keuzes het einde beslissen, waardoor jouw uitkomst dus heel anders kan zijn dan een vriend of vriendin.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d