Home Gaming [Review] Focus

[Review] Focus

by Mark van Truijen

Nicky (Will Smith) is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess (Margot Robbie). Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, zij gooit al zijn plannen in de war en raakt de doortrapte oplichter volledig van de wijs.

Dit is even het verhaal beknopt, en toen ik gister in de bioscoop ging zitten wist ik dat de film een beetje zou gaan over stelen en meer wist ik niet. En wat heb ik genoten. Ik zal niet te veel spoileren, want ik vind echt dat je deze film moet zien zonder dat je de draadjes weet.  Het verhaal zit lekker in elkaar, geen moment van saaiheid ervaren, lekker soepel en vlot. De Film staat ook te boek als humor, ik heb niet echt super veel gelachen, de film is meer gewoon erg vermakelijk en kwa komedies, is dit er geen.

Will Smith speelt hier een heerlijke rol, hij zet hem goed weg en je gelooft hem. Het is een film, maar toch blijf ik denken hoe doet ie dat. Misschien zit ik dan te lekker in de film maar daarvoor ga ik ook naar de bioscoop. Dus mocht je een lekkere film willen voor dit weekend raad ik je focus aan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: