That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch, Reviews

Review Farming Simulator 2018 Switch

Woon je in de grote stad en heb jij je al eens afgevraagd hoe het boeren leven is op het plattenland? Dan is farming simulator 2018 iets voor jou. Samen met de handheld modus van de Nintendo Switch is dit spel ideaal om onderweg te spelen.

 

Het boeren leven tot in perfectie na gemaakt

Nu ben ik zelf iemand die op het platteland woont en omgeven is door boeren. Dit spel geeft je een hele hoop inzicht in alle taken die een boer heeft. Dit spel geeft je de mogelijkheid om heel veel aan te passen zo jij het wilt. Zo is het mogelijk om het aanvullen van bepaalde benodigdheden zoals brandstof voor je voertuigen, zaden en voer voor de dieren automatisch te laten aanvullen (tegen betaling) of het steeds te moeten aanschaffen en op te halen bij de winkel. Ook zijn er verschillende moeilijkheden waarop je kan spelen. De moeilijkste graad is ook de meest realistische speelmodus. Dit is een echte uitdaging. Verder zijn er 2 verschillende speelwerelden om te spelen.

Een tutorial voor boeren

Wanneer je het spel opstart kan je gelijk beginnen aan de carrière modus of eerst wat tutorial doen. In deze tutorials leer je hoe je de verschillende machines kan besturen en hoe je voor de dieren moet zorgen. In de daadwerkelijke carrière is er geen echt tutorial meer maar op sommige plekken kan je eenmalig lezen wat je er mee kan, maar klik je dan te snel op ‘A’ dan heb je soms pech gehad. In het menu staan wat tips en tricks maar daar moet je het ook mee doen. Verder is het spel wanneer je geen ervaring hebt vooral trial and error. Juist als je denkt dat je het niet meer snapt gaat het opeens beter en kom je er helemaal in. Je speelt zo een paar uur, wat gelijk een minpunt van de game is. Wanneer je dacht dat The Legend of Zelda; Breath of the Wild batterij vreet dan heb je Farming Simulator 2018 voor de Switch nog niet gespeeld. Dit spel trekt zo in een paar uur je batterij leeg.

Rij overal doorheen

Wanneer je het spel speelt zal je al snel merken dat er niet altijd collision detection is. Zo kan je door kleine bomen rijden maar niet door grote. Het gebeurt vaak dat er met kleine objecten geen collision detection is maar ik vond het hier wel grappig dat je zo dwars door mensen kon rijden. Het is niet altijd een probleem maar het is wel jammer.

Conclusie

Farming Simulator 2018 voor de Nintendo Switch is een perfecte simulatie waar je uren in verliest. Het spel is realistisch gemaakt en heerlijk om even in de trein of onderweg te spelen. Het is een rustig spel waar je zelf ook rustig van kan worden. Het grootste nadeel is dat nieuwe spelers in het diepe worden gegooid en dat in handheld modus dit spel batterij opeet. Als je fan bent van dit spel dan is dit een must have en voor nieuwe spelers die van simulaties houden en het geld er voor over hebben raad ik dit spel ook zeker aan!

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE