Home Gaming Review: Breach & Clear: DEADline

Review: Breach & Clear: DEADline

by Sven

Een tactische zombie game. Ja, een tactische zombie game. Dus hoe ga je de zombies precies afslachten? Met bugs.

Graphics

De graphics zijn prima voor deze zombie game. Breach and Clear laat een mooie setting zien en de graphics zien er dan ook gelikt uit. Het is niet het beste van het beste, maar het kan er prima mee door! Je ziet dat het team hier veel aandacht aan heeft besteed.

Features

In het begin kan je kiezen uit vier soldaten. Elke heeft zijn eigen specialiteit (Sniper, Medic, Tactical en Scout). Genoeg keuze dus. Daarnaast heeft elke soldaat zijn eigen skill tree. Het nadeel van dit, is dat sommige echt nodig zijn en andere nutteloos. Het voelt daarom soms dat je jou punten verkeerd besteed hebt. Dit is jammer.

Er zit een singleplayer in en een Co-Op mode. De Singleplayer was erg leuk. Het is een vermakelijke game die je laat nadenken over jou zetten, het verhaal valt alleen een beetje tegen, dit is erg zwak. Daarnaast is er een Co-Op mode, deze mode heb ik weinig uit kunnen proberen. Vaak werkte de modus niet of werkte het maar half. Ik heb een paar keer gehad dat ik mijn eigen poppetje kon zien, maar die van mijn vriend niet, maar dat die van mijn vriend mijne wel kon zien. Het is namelijk raar. Wij hebben beide gewoon 100mb up en 100mb down. Dit valt dus erg tegen, zeker, omdat de game vooral op Co-op gericht is.

Battle system

Het battle system zit voor het grootste gedeelte prima in elkaar. Het is leuk om te zien dat je de omgeving kan gebruiken om te schuilen. Je doet dit allemaal vanuit het tactische menu en dit zit prima in elkaar. Het is even doorhebben waar je moet zoeken, maar als je het door hebt, is het fijn. Je kan dus vanuit dat menu ontzettend veel doen, zoals schuilen, maar ook dingen afvuren waardoor je vijanden gaan schuilen en jij ze makkelijker kan afslachten.

Maar het Battle System wordt geteisterd door bugs. Dit is jammer. Zo kwam het dat ik in een gevecht zat, maar dat de vijand mij raakte, terwijl zij mij niet raakte. Ook met lange afstands aanvallen. Dit was soms erg raar, maar ook frustrerend. Je merkt hierin dat de game soms nog niet af is, dit is jammer, maar uiteindelijk niks aan te doen als consument. Alleen maar wachten.

Conclusie

Breach & Clear: DEADline is een leuke game, als je van tactische spellen houdt en daarnaast ook van zombies. De game wordt nog wel geteisterd door bugs, wat jammer is. Mijn advies zou zijn, wacht even met het kopen van deze game. Het idee is prima, maar de bugs zijn frusterend. Neem daarin mee dat de game er prachtig uitziet voor die prijs en dat het verhaal niet heel sterk is, maar dat het  Battle system wel goed werkt. Dan is er een redelijke game uitgekomen die nog wel veel werk nodig heeft.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x