Home Gaming Return to Arkham is vanaf vandaag verkrijgbaar!

Return to Arkham is vanaf vandaag verkrijgbaar!

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bekendgemaakt datBatmanTM: Return to Arkham, een bundel van de bekroonde games Batman: Arkham Asylumen Batman: Arkham City, nu in Nederland verkrijgbaar is voor het PlayStation®4-spelsysteem en de Xbox One voor een adviesprijs van € 49,99.

De nieuwe release is geremasterd door Virtuos en maakt de twee veelgeprezen games (inclusief alle Game of the Year- en downloadbare content van beide titels) beschikbaar voor de nieuwste generatie consoles, met verbeterde graphics, modellen, omgevingen, verlichting, effecten en shaders. BatmanTM: Return to Arkham is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 49,99.

BatmanTM: Arkham Asylum en BatmanTM: Arkham City zijn twee klassieke games van een van de meest toonaangevende studio’s ter wereld. We hebben nauw samengewerkt met Virtuos om fans dezelfde spannende ervaring te bieden op de nieuwste consoles”, aldus Steven Chiang, Executive Vice President, Worldwide Production and Studios, Warner Bros. Interactive Entertainment. “We hopen dat spelers helemaal opgaan in deze games, ook als ze die al eerder gespeeld hebben.”

Het begon allemaal met BatmanTM: Arkham Asylum, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Rocksteady Studios en in 2009 uitkwam met een Metacritic-score van 92. De game vormde de basis van het voor de fans inmiddels bekende ‘Arkhamverse’ van DC en liet spelers opgaan in een uniek, duister en sfeervol avontuur in de diepten van Arkham Asylum. In de game, dat gebaseerd is op een origineel verhaal, kunnen spelers zich verplaatsen in de schaduwen, hun vijanden angst aanjagen en de confrontatie aangaan met The JokerTM en de meest gevreesde criminelen van Gotham City, zoals Harley QuinnTM, Bane, Killer CrocTM, Poison IvyTM en ScarecrowTM, die het gesticht hebben overgenomen.

BatmanTM: Arkham City is de opvolger van het in 2011 door Rocksteady Studios uitgebrachteBatmanTM: Arkham Asylum, dat voortborduurt op de intense sfeer van zijn voorganger. Deze game, met een Metacritic-score van 96, stuurt spelers op pad door het enorme Arkham City – het zwaarbeveiligde ’thuis’ van het tuig, het gespuis en de gestoorde criminelen van Gotham City. Verder bevat de game een indrukwekkende Rogues Gallery van de gevaarlijkste criminelen uit Gotham City, waaronder CatwomanTM, The JokerTM, The RiddlerTM, Two-FaceTM, Harley QuinnTM, The PenguinTM, Mr. FreezeTM en nog vele anderen. Spelers stappen zelf in de schoenen van The Dark KnightTM en strijden zo voor rechtvaardigheid voor iedereen in Arkham City.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x