Home GamingAndroid Retro-streamingplatform Antstream lanceert Kickstarter vandaag, backers krijgen Early Acces in mei 2019

Retro-streamingplatform Antstream lanceert Kickstarter vandaag, backers krijgen Early Acces in mei 2019

by Jos Vis

Antstream, het eerste cloud gaming-platform dat volledig is gewijd aan retro games, lanceert vandaag zijn Kickstarter. De crowdfunding-campagne loopt tot 10 mei, waardoor de supporters eind mei 2019 exclusieve vroege toegang tot Antstream hebben. Antstream start later in 2019 een bètaversie op pc (Windows en Mac), Xbox One en mobiele apparaten, en biedt gamers de kans om direct en naadloos meer dan 400 gamingklassiekers te spelen – met veel meer titels die kort daarna worden toegevoegd.

Met Antstream kunnen gamers genieten van tientallen jaren aan gameklassiekers, waardoor ze eindeloos talloze zorgvuldig samengestelde titels uit de jaren ’70, ’80 en ’90 kunnen spelen. Door zich aan te melden bij Antstream kunnen alle retroliefhebbers genieten van games met een volledige licentie, zoals Ikari Warriors, Joe & Mac, California Games, Zool en Double Dragon, zonder massale downloads of lastige emulators. Antstream maakt gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van cloudgaming en is net zo eenvoudig als het installeren van de app, het maken van een account, het kiezen van een spel – en spelen!
 
Het unieke multiplayer-uitdagingssysteem van Antstream voegt een nieuwe en frisse draai toe aan enkele van de meest iconische games ooit gemaakt, waardoor gamers hun vrienden kunnen uitdagen om onder andere te scoren, Speed Runs en Boss Rushes.

Hier kun je de lijst vinden met de, tot nu toe, aangekondigde games.

“Na bijna vier jaar ontwikkeling en licentieverlening van deze beroemde games, zijn we ervan overtuigd dat Anstream de retro game-ervaring zal zijn waar we vanaf het begin naar gestreefd hebben”, aldus Steve Cottam, CEO van Antstream. “Onze volgende stap in het proces is om de service naar Kickstarter te brengen om retrofans een kans te geven om ons te ondersteunen bij het bouwen van een ongekende bibliotheek met klassieke titels. Met deze campagne kunnen we geweldige voordelen bieden aan early adopters, inclusief vroege toegang tot Antstream. “
 
De Kickstarter-campagnefondsen zullen worden gebruikt om de bibliotheek met retrogames nog verder uit te breiden, en om spelers de kans te geven vroegtijdig toegang te krijgen tot Antstream spelen eind mei 2019. Backers kunnen kiezen uit een breed scala aan toezeggingen met aanzienlijke bedragen. beschikbare kortingen, elk met hun eigen opwindende beloning: van levenslange abonnementsdeals, het creëren van gepersonaliseerde uitdagingen, tot vroege toegang en de mogelijkheid om hun eigen retrospel aan Antstream toe te voegen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: