Home Gaming Republic Realm lanceert Surprise GFT’s met Atari

Republic Realm lanceert Surprise GFT’s met Atari

by Jos Vis

Republic Realm, een van de meest actieve ontwikkelaars van het metaverse- en NFT-ecosysteem, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de inaugurele collectie GFT’s in samenwerking met Atari, een van ’s werelds meest iconische merken.

GFT’s zijn NFT’s die zijn ontworpen om cadeau te doen, en ze zien er aanvankelijk uit als ingepakte geschenkdozen, maar worden op een specifieke datum ‘uitgepakt’ om een ​​verrassing in de doos te onthullen. Elke GFT is een NFT, of een niet-fungible token op de Ethereum-blockchain. De inaugurele editie van GFT-verzamelobjecten is ontworpen om te herdenken dat 2022 het 50-jarig bestaan ​​van Atari is. De Atari-collectie bevat 10 GFT’s die zijn geïnspireerd op titels uit Atari’s 50-jarige erfenis in videogames. Elke GFT wordt in een beperkte hoeveelheid geproduceerd, sommige zeldzamer dan andere.

“Het merk Atari staat synoniem voor videogames en videogaming vormt de ruggengraat van de metaverse. Wat is een betere manier om Atari’s 50e verjaardag te herdenken dan door een nieuw tijdperk van technologische innovatie in te luiden en tegelijkertijd het merk te eren dat de moderne videogame-industrie heeft gelanceerd ?” zei Wade Rosen, CEO van Atari.

De Atari Commemorative GFT is de eerste van vele toekomstige GFT-projecten van Republic Realm, gebaseerd op geliefde merken die te zien zullen zijn in de GFT Shoppe, een op metaverse gebaseerd e-commerceplatform en winkel.

”GFT’s zijn als keurmerkkaarten voor de volgende generatie, een spannender, betekenisvoller geschenk dan een wenskaart of een cadeaubon. We zijn zo enthousiast om de grote opening van Republic Realm’s GFT Shoppe te beginnen met een iconisch merk als Atari, en kijken ernaar uit om in de toekomst meer samenwerkingen met merken aan te kondigen”, aldus Janine Yorio, CEO van Republic Realm.

GFT is een gepatenteerde NFT-technologie die is ontworpen en ontwikkeld door Republic Realm, het bedrijf dat vooral bekend staat om de ontwikkeling van het recordbrekende Metaflower Mega Yacht, een NFT-jacht dat werd verkocht voor 149 ETH ($ 650.000) in de Sandbox-metaverse.

De “The Atari GFT Commemorative Collection” zal beschikbaar zijn op 1 februari 2022.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: