Home Gaming Remnant 2 Trailer toont Ward 13 en het Mysterieuze labyrint

Remnant 2 Trailer toont Ward 13 en het Mysterieuze labyrint

by Mark van Truijen

Remnant 2 van Gunfire Games heeft een nieuwe trailer gekregen, waarin twee nieuwe locaties worden onthuld: Ward 13 en het Labyrinth. De eerste is bekend bij fans van het eerste spel en dient als thuisbasis om wapens en armor te verwerven. Met de Root teruggedrongen, lijkt het aanzienlijk uitgebreid te zijn, met NPC’s die zich buiten en op de dokken wagen.

Het Labyrinth dient, zoals eerder, als een middel voor spelers om naar andere werelden te reizen. Het is net zo mysterieus en imposant als altijd, maar het lijkt erop dat er een soort binnenste heiligdom is waar men naartoe kan gaan. Of we meer te weten zullen komen over het Labyrinth en zijn doel, valt nog te bezien.

Ward 13 en het Labyrinth voegen zich bij Losomn (gevormd door de samenvoeging van de Fae- en Dran-werelden) en Yaesha. Elke wereld verandert bij een nieuw spel, met nieuwe quests, locaties en vijanden waar spelers tegen kunnen vechten.

Remnant 2 wordt deze zomer uitgebracht voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Blijf in de tussentijd op de hoogte voor meer updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: