Home Featured RELEASEDATUM LIFE IS STRANGE 2 EPISODE 3 AANGEKONDIGD

RELEASEDATUM LIFE IS STRANGE 2 EPISODE 3 AANGEKONDIGD

by Jos Vis

SQUARE ENIX onthult met plezier de releasedatum van de derde episode van het gloednieuwe, vijfdelige seizoen van Life is Strange, een productie van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van Michel Koch en Raoul Barbet bij DONTNOD Entertainment.

Life is Strange™ 2 Episode 3: ‘Wastelands’ verschijnt op 9 mei 2019 voor XBOX ONE, het alles-in-een games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc.

De Life is Strange-teams van Square Enix External Studios en DONTNOD Entertainment delen graag hun plannen voor de Life is Strange 2-content die in 2019 naar spelers komt. 

In Episode 3, ‘Wastelands’ vervolgen Sean en Daniel Diaz hun reis naar Mexico via de torenhoge redwoodbossen van Californië. Daar sluiten ze zich aan bij een gemeenschap van zwervers aan de rand van de samenleving. Ze worden blootgesteld aan nieuwe ervaringen, ontmoeten nieuwe vrienden, moeten nieuwe uitdagingen overwinnen en worden steeds weer met zichzelf geconfronteerd. Nieuwe relaties veroorzaken frictie tussen de broers en zorgen voor verwijdering. Kunnen ze bij elkaar blijven of zullen ze vanaf hier elk hun eigen weg gaan?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: