Home Gaming Releasedatum Iron Harvest onthuld!

Releasedatum Iron Harvest onthuld!

by Pim, Sel

KING Art Games en Deep Silver hebben de releasedatum onthuld voor de langverwachte klassieke RTS Iron Harvest onthuld tijdens de Opening Night Live ceremonie van gamescom 2019 in Keulen. De game, die zich afspeelt in het geweldige Diesel-punk universum gebaseerd op het werk van de Poolse artiest Jakub Rozalski, staat gepland voor release op 1 september 2020 op PlayStation®4, de Xbox One familie apparaten inclusief de Xbox One X en PC. Tijdens de conferentie heeft het team ook bevestigd dat de game naar pc komt op verschillende platformen waaronder Steam en GOG bij launch. De game is nu ook beschikbaar voor wishlishting. 

Gamescom 2019 Hands-on:
Spelers die dit jaar aanwezig zijn op gamescom kunnen het slagveld overnemen en leiding nemen over hun troepen en gigantische Diesel-Punk mechs bij het Deep Silver & Friends gebied in Hall 9 vanaf vandaag tot en met zaterdag 24 augustus. 

Fans van de bekende tekeningen uit de game krijgen vanavond dinsdag 10 augustus om 17:00 een speciale kans wanneer Jakub Rozalski de booth bezoekt om met gasten te praten en een signeersessie houdt. 

Over Iron Harvest
In het begin van de 20e eeuw, kort na het einde van de Grote Oorlog, is de wereld vol geheimen, kansen en uitdagingen. Traditie botst met technologische en wetenschappelijke vooruitgang terwijl Europa aan het bijkomen is van de brute Eerste Wereldoorlog. Iron Harvest is een real-time strategy game (RTS) die zich afspeelt in een alternatief 1920+ vlak na het einde van de Grote Oorlog. Om de best mogelijke RTS-ervaring te creëren heeft het team sinds de succesvolle Kickstarter-campagne samengewerkt met wereldwijde RTS-fans.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d