Home Gaming Release Trailer voor Adam’s Venture: Origins

Release Trailer voor Adam’s Venture: Origins

by Sven

SOEDESCO lanceert vandaag de trailer van Adam’s Venture: Origins  waarin de eerste beelden te zien zijn van de nieuwe strakke gameplay, next-gen visuals en nieuwe animaties. Ook wordt er een kijkje gegeven in de uitdagende puzzels en het meeslepende verhaal over Adam, de bekende ontdekker en avonturier uit de jaren ‘20. De game is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar op PC, Playstation 4 en Xbox One.

AV-2.jpg

Adam’s Venture Origins is het nieuwste hoofdstuk in de Adam’s Venture-franchise. De game vertelt het verhaal van de eerste drie episodes in één game. Adam’s Venture: Origins is niet gewoon een ‘remaster’ van Chronicles maar is door Vertigo Games herbouwd in een nieuwe engine (Unity 5) en heeft daardoor nieuwe next-gen visuals, nieuwe gameplay en nieuwe animaties. Adam’s Venture: Originsis een verbeterd én vers avontuur.

Over Adam’s Venture
Jij bent Adam Venture, een bekende ontdekker en avonturier. Tijdens zijn epische avonturen in de jaren 20 ontdekt hij antieke voorwerpen die gehuld zijn in eeuwenoude mysteries. Om ze te bemachtigen, zal je vreemde symbolen moeten ontcijferen en raadsels moeten oplossen. Daarbij word je ondersteund door jouw trouwe handlanger Evelyn. Samen met haar zal je ingenieuze puzzels moeten oplossen en adembenemende uitdagingen moeten ondernemen om de kwaadaardige Clairvoix Corporatie te dwarsbomen. Bezoek prachtige locaties, waaronder bekende historische plaatsen zoals Jeruzalem en Oxford, en probeer de voorsprong te behouden in een race tussen goed en kwaad die de wereld in balans houdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x