Home Gaming Reis naar de nieuwste bestemming van de Ticket to Ride stedenedities: Berlijn!

Reis naar de nieuwste bestemming van de Ticket to Ride stedenedities: Berlijn!

by Mark van Truijen

De vijfde stedeneditie van Alan R. Moon’s bekendste bordspel, Ticket to Ride Berlijn, zal verkrijgbaar zijn vanaf 25 augustus 2023. De stedenedities van Ticket to Ride zijn compacte stand-alone spellen met een kortere speelduur dan de klassieke versie. Ontdek binnenkort een nieuwe beroemde stad om te verkennen en treinroutes te bouwen, naast de reeds populaire stedenedities van New York, London, Amsterdam en San Francisco. Deze versie speelt zich af in de huidige tijd. De map omvat de hele binnenstad van Berlijn, zoals: de Zoo, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie en Brandenburger Tor. Al deze culturele bestemmingen maken het een plezier om te spelen. Ervaar Berlijn zoals nooit tevoren dankzij de illustraties van Julien Delval en de trams en metro’s die zijn gebaseerd op de iconische vervoersmiddelen van de stad.

Een nieuwe uitdaging
Net als alle andere stedenedities, geeft Ticket to Ride Berlijn een nieuwe draai aan de regels. In deze editie moet je de verschillende vervoersmiddelen (trams en metro’s) van de Duitse hoofdstad efficiënt gebruiken. Je moet zorgvuldige keuzes maken, want het aantal trams en metro’s is beperkt! Deze nieuwe miniaturen bieden beginners toegankelijke strategische keuzes en zorgen voor extra plezier voor ervaren spelers.

Ticket to Ride Berlijn is een van de beste manieren om in het Ticket to Ride-universum te stappen. Het spel is ontworpen voor spelers vanaf 8 jaar. Het heeft eenvoudige regels die het hele gezin zich snel eigen kan maken. Neem het mee onderweg en beleef de volledige Ticket to Ride ervaring in slechts 15 minuten, of je nu thuis speelt of op het terras met je vrienden.

Ticket to Ride Berlijn is verkrijgbaar vanaf 25 augustus 2023

Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 10-15 minuten

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: