That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS, Trailer

Reis met Cloud naar Midgar in Final Fantasy Brave Exvius

 Square Enix Ltd., heeft gisteren de FINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS Fan Festa-wereldtoernee afgerond met een grote finale in het Wiltern Theater in Los Angeles.

Tijdens de festiviteiten trakteerden producers Kei Hirono en Hiroki Fujimoto bezoekers op een aantal spannende aankondigingen voor komende content, inclusief de langverwachte komst van Cloud als speelbaar personage.

Een overzicht van de nieuwe content:

  • Nieuwe eenheid – Cloud: Vanaf 15 december kunnen spelers deze held uit FINAL FANTASY VII  krijgen via Featured en Rare Summons.  Tegelijk met de komst van Cloud verschijnt het op FINAL FANTASY VII gebaseerde in-game evenement “Destroy the Reactor”, inclusief de mogelijkheid nieuwe items en uitrusting te bemachtigen.
  • Nieuwe Trial Boss – Glacial: Tijdens het winterseizoen verschijnt een nieuwe, sterke en ijskoude vijand, Glacial. Wie de uitdaging aandurft, vindt hem in de Chamber of the Fallen. Het verslaan van Glacial wordt beloond met exclusieve bonussen, inclusief de Frozen Crown — een hoofddeksel dat ideaal is voor genezers.
  • Nieuwe feestseizoenpersonages: Drie nieuwe, bij het feestseizoen passende personages zijn onderweg: Kryla, Christine en Carrie. Later verschijnen ook nog de feestseizoenpersonages van vorig jaar: White Knight Noel en Santa Rosalia. Feestseizoenpersonages zijn slechts beperkte tijd verkrijgbaar, en alleen via de Featured Summon van de feestdagen.
  • King’s Knight Collaboration: De vier helden uit de populaire mobile game KING’S KNIGHT –Wrath of the Dark Dragon–, die ook verschijnen in FINAL FANTASY XV, sluiten zich aan bij de cast van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS: Rayjack, Kaliva, Barusa en Toby. Elk van deze vier personages speelt een andere rol in de party, en samen vormen ze een volledig en evenwichtig team om mee op avontuur te gaan.

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is nu verkrijgbaar via de App StoreGoogle Play en de Amazon App store. De game is verkrijgbaar in zes talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees (traditioneel) en Koreaans.