That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS, Trailer

Reis door de tijd en benut de kracht van summons in Final Fantasy Dimensions II

Square Enix Ltd., laat spelers een heel nieuw avontuur ontdekken en beleven op mobiele apparaten in FINAL FANTASY® DIMENSIONS II™, nu verkrijgbaar voor Android en iOS.

FF Dimensions beeld.png

Spelers kunnen met de helden Morrow en Aemo een reis maken door verschillende werelden in verleden, heden en toekomst. Deze nostalgische RPG-ervaring laat spelers genieten van klassieke, turn-based gevechten, een groot aantal interessante personages en een diepgaande, meeslepende verhaallijn die spelers naar verschillende werelden voert.

FINAL FANTASY DIMENSIONS II is ontwikkeld door Takashi Tokita, de ervaren game director van SQUARE ENIX® (FINAL FANTASY IV, CHRONO TRIGGER), die een nieuwe draai aan de ontwikkeling van personages geeft met het Signet Stone-systeem.

Met deze krachtige voorwerpen kunnen spelers beroemde geesten uit de geschiedenis van de FINAL FANTASY-serie oproepen, en personages nieuwe vaardigheden leren. Spelers kunnen meer dan 300 Signet Stones verzamelen en laten evolueren. Zo kunnen ze elke held versterken met krachtige magie en vaardigheden, om zelfs de grootste monsters te verslaan.

Na het voltooien van de hoofdgame, komt een unieke ‘Archive’-stand beschikbaar. Deze biedt spelers toegang tot ontwerpen, artwork en de soundtrack van beroemde componist Naoshi Mizuta (FINAL FANTASY XI).