Home Featured Refused speelt fictieve rockband SAMURAI in Cyberpunk 2077

Refused speelt fictieve rockband SAMURAI in Cyberpunk 2077

by Jos Vis

CD PROJEKT RED kondigt aan dat de studio samen met Refused Cyberpunk’s iconische rockmuziekgroep SAMURAI tot leven heeft gewekt in Cyberpunk 2077!

Samenwerking met de veelgeprezen Zweedse punkrock-formatie omvat het schrijven, opnemen en produceren van een fictieve EP met de ‘grootste hits’ van SAMURAI. Nummers die zijn voortgekomen uit de samenwerking omvatten zowel sterk geïnspireerd door het oorspronkelijke bronmateriaal als originele tracks die exclusief door de band zijn gemaakt voor Cyberpunk 2077.

“Ik ben ongelooflijk enthousiast over het feit dat ik Refused aan boord heb kunnen krijgen voor Cyberpunk 2077,” zei Marcin Przybyłowicz, Music Director, CD PROJEKT RED. “Ik weet zeker dat er veel fans van de band in de studio zijn, waaronder Piotr Adamczyk, een van de componisten die aan de game werkte, die met het idee voor deze samenwerking naar me toekwam. Ik ben erg blij dat hij dat deed, omdat de enorme riffs, krachtige drums en hard-hitting vocals die de jongens van Refused leveren als SAMURAI me hebben weggeblazen “, voegde Przybyłowicz eraan toe. “Ik kan volmondig zeggen dat de punkfactor van de muziek van Cyberpunk 2077 geweldig is.”

Gamers wereldwijd hadden al een voorproefje van Refused’s werk voor CD PROJEKT RED’s gehoord in de trailer tijdens de E3-presentatie van Microsoft. Vandaag, om de aankondiging te vieren, is de iconische track van SAMURAI beschikbaar gemaakt in digitale winkels en streamingdiensten.

Cyberpunk 2077 is momenteel beschikbaar voor pre-order. De game komt naar PC, Xbox One en PlayStation 4 op 16 april 2020. Ga voor meer informatie naar de officiële website – cyberpunk.net.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d