Home Gaming Bekroonde survival-horror Remothered: Tormented Fathers komt op 26 juli naar Nintendo Switch

Bekroonde survival-horror Remothered: Tormented Fathers komt op 26 juli naar Nintendo Switch

by Jos Vis

Darril Arts en Stormind Games zijn trots om aan te kondigen dat Remothered: Tormented Fathers vanaf 26 juli verkrijgbaar zal zijn op Nintendo’s Switch. Remothered is een game van Darril Arts, gemaakt en geregisseerd door Chris Darril en ontwikkeld door Stormind Games. De port naar Switch werd gedaan door DICO Co., Ltd. en de game heeft veel prijzen gekregen sinds de eerste release en brengt nu zijn kenmerkende, puristische horror naar de Nintendo Switch.

https://www.youtube.com/watch?v=QGdUIpNirDY

In Remothered neemt de speler de rol over van Rosemary Reed, een vrouw die onderzoek doet naar de verdwijning van een meisje, Celeste. Ze arriveert bij het huis van de adoptie vader van Celeste, Richard, om aanwijzingen te zoeken maar wordt snel geblokkeerd. Ze sluipt ’s avonds terug naar huis en merkt dat ze vecht voor haar leven in een nachtmerrie.

Remothered heeft serieuze lof ontvangen van zowel zijn spelers als de media en won 11 prijzen voor zijn aangrijpende verhaal, gespannen gameplay en all-star soundtrack gecomponeerd door muzieklegendes zoals Nobuko Toda (Metal Gear Solid, Kingdom Hearts, Halo) en Luca Balboni (Mine, Watch Them Fall). Deze ervaring komt voor de eerste keer naar de Nintendo Switch met volledige ondersteuning voor de kenmerkende draagbaarheid en besturingsschema’s van de console.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d