Home Gaming Red Dead Redemption 2 Nu Verkrijgbaar voor PC

Red Dead Redemption 2 Nu Verkrijgbaar voor PC

by Jos Vis

Met trots mogen we aankondigen dat Red Dead Redemption 2 nu beschikbaar is voor op de PC. Red Dead Redemption 2 is de eerste game in de Red Dead Redemption serie die beschikbaar is op het PC-platform, en debuteert met een aantal grafische en technische verbeteringen die het verhaal van Arthur Morgan en de Van der Linde-bende – op de vlucht voor de wet door Amerika, aan het einde van de 19e eeuw – tot leven brengen.

Red Dead Redemption 2 voor op de PC is zo geoptimaliseerd dat de game zo veel mogelijk profiteert van het platform, met nieuwe grafische en technische verbeteringen zoals betere optische afstanden voor betere navigatie, betere kwaliteit van algehele verlichting en omgevingsdonker voor verbeterde dag- en nachtbelichting, ondersteuning voor hoogwaardige beeldscherminstellingen met 4K-resolutie en hoger, multi-monitor configuraties, breedbeeldconfiguraties, hogere framesnelheden, hogere schaduw-resolutie, verbeterde texturen en nog veel meer.

Naast alle technische verbeteringen, bevat Red Dead Redemption 2 voor PC nieuwe updates voor de Story Mode van de game, waaronder:

·         3 Nieuwe Bounty Hunter Missions: Houd een trio van gezochte voortvluchtigen vast – dief Herman Zizendorf, oud-officier Camille de Millemont en bendeleider Bart Cavanaugh.

·         2 Nieuwe Gang Hideouts: Neem het op tegen de dodelijke Del Lobos-bende bij Gaptooth Breach en Solomon’s Folly.

·          2 Nieuwe Treasure Maps: Zoek naar schatten bij alle nieuwe Landmarks of Riches en The Elemental Trail maps voor Gold Bars en andere beloningen.

·         Nieuwe “To The Ends of The Earth” Mission 

·         Een aantal nieuwe  WeaponsHorses en Trinkets om te verzamelen

Bovendien bevat Red Dead Redemption 2 voor de PC een nieuwe Photo Mode, met een aantal tools waarmee je de schoonheid van het grensgebied in Story Mode kunt ontgrendelen. Leg beelden vast met de vrije camera bewegingen, en voeg Filters, Stickers of Tekst toe, en upload de afbeeldingen vervolgens naar Social Club om ze te delen met de community.

Red Dead Redemption 2 voor de PC bevat ook Red Dead Online, de robuuste en continue evoluerende wereld, met talloze verschillende manieren om je een weg te banen door de laatste overblijfselen van het wilde westen:

  • Frontier Pursuits: Volg je eigen weg als Bounty Hunter, Trader en Collector; elk met hun eigen onderscheidende ervaringen waarmee je nieuwe items, voordelen en vaardigheden kunt ontgrendelen naarmate je verder komt.
  • A Land of Opportunities: Coöperatieve missies voor twee tot vier spelers, die bestaan uit meerdere delen en zijn gebaseerd op verhalen. Help Jessica LeClerk die onlangs weduwe is geworden en haar rechterhand Horley bij hun missie om wraak te nemen op de mannen die haar man hebben vermoord.
  • Free Roam Missions: Vind – alleen of met je Posse – Stranger-icoontjes op de kaart om te beginnen aan Free Roam Missions waar je bekende gezichten uit Story Mode tegenkomt, en ontdek missies die variëren, afhankelijk van hoe nobel of kwaadaardig je bent.
  • Showdown Modes: Een serie van competitieve modes waar spelers en teams strijden in klassieke vuurgevechten en op doelstellingen gebaseerde inspanningen, zoals het veroveren van territorium of benodigdheden.
  • Poker and More: Bezoek pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om mee te doen aan publieke- of privé Hold ‘Em spellen. Plus, voltooi Daily Challenges om Gold Nuggets en XP te verdienen. Test je skills tegen andere spelers in competitieve Free Roam Events en meer.

Houd verder de doorlopende updates van de wereld van Red Dead Online in de gaten – zoals nieuwe game modes, toevoegingen aan de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus, wekelijkse bonussen en meer. Voor meer details, ga dan naar de Red Dead Online-site.

Bekijk Rockstar Support voor details en beperkingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: