Home Featured Red Dead Online Update Binnenkort Verkrijgbaar, Met Drie Unieke Rollen: De Bounty Hunter, Trader en Collector

Red Dead Online Update Binnenkort Verkrijgbaar, Met Drie Unieke Rollen: De Bounty Hunter, Trader en Collector

by Jos Vis

Drie unieke rollen: de Bounty Hunter, Trader en Collector

De meest recente toevoegingen aan Red Dead Online hebben de basis gelegd voor de toekomst van het spel met een reeks aan verbeteringen die ontworpen zijn om spelers vrij rond te laten trekken en de wereld op hun eigen manier te laten ontdekken.

Later deze zomer zet Red Dead Online weer een stap en worden verschillende specialistische rollen geïntroduceerd – unieke verhaallijnen met ieder hun eigen ervaring met tailored gameplay elementen en voordelen die ervoor zorgen dat spelers zich nog dieper verbonden voelen met hun karakter en de keuzes die ze maken terwijl ze de evoluerende wereld van Red Dead Online eigen maken. Deze fundamentele aanpassing werkt toe naar de toekomst van Red Dead Online – een wereld waarin spelers samenleven in ongemakkelijke vrede, ervoor kiezen om samen of alleen te handelen, vechten om te overleven in een wereld vol kansen en dreigingen, terwijl ze een leven opbouwen aan de grens.

Lees verder om meer te weten te komen over de eerste drie rollen in een lopende serie: de Bounty Hunter, de Trader en de Collector.

Word een Bounty Hunter voor een leven in constante actie aan beide kanten van de wet. Een gelicentieerde Bounty Hunter kan doelwitten opsporen en vangen – of doden, afhankelijk van hoe nobel je bent in je achtervolgingen. Af en toe kan een speler in de buurt met een voldoende hoge premie ook een doelwit zijn. Hoe meer voortgang je boekt, hoe meer speciale voorwerpen je vrijspeelt, zoals een versterkte lasso voor extra sterke targets, evenals ingewikkelde trucs om wapens te spinnen en geavanceerde zoekvaardigheden, zoals de mogelijkheid om Eagle-Eye te gebruiken tijdens het sprinten, te galopperen en nog veel meer speciale vaardigheden, voorwerpen en upgrades.

Het leven van een Trader is perfect voor ontluikende kapitalisten en laat je vanuit je kamp een bedrijf oprichten en ontwikkelen. Dankzij de kennis van je trouwe metgezel Cripps over bont, huiden en slachten, krijg je de kans om materialen te verzamelen en waardevolle goederen te produceren om te verkopen. Door je vaardigheden als Trader te verbeteren, kun je je kamp upgraden met een Weapons Locker, Stew Pot en zal je trouwe viervoeter je waarschuwen voor dreigende aanvallen op het kamp. Terwijl je bedrijf zich uitbreidt, kun je nieuwe vaardigheden opdoen, je satchel verbeteren of nieuwe aanwinsten toevoegen door te jagen op wagons voor een grotere oogst en nog veel meer.

De Collector houdt ervan om de wereld te doorzoeken op zeldzame en waardevolle voorwerpen. Zoek de mystieke reizende verkoopster om te starten met het Collector’s-pad en ga op jacht naar verloren sieraden, zeldzame pijlpunten en andere schatten die je als individuele stukken of zeer waardevolle sets kunt verkopen. Naarmate je vordert, krijg je toegang tot tools die je helpen bij het zoeken naar Refined Binoculars, een Horse Lantern en zelfs een Metal Detector. Ook verkrijg je naarmate je vordert extra vaardigheden die je helpen bij het zoeken en ontdekken van ’s werelds grootste schatten.

Naarmate je in je rol groeit, zal het je ervaring binnen de wereld en de personages om je heen ontwikkelen en vormen, en andere spelers laten zien hoe ver je bent gekomen op het pad van elke specialistische rol. Je kunt alle drie de rollen tegelijk spelen en vooruitgang boeken, of ervoor kiezen om je beroep uit te oefenen in een rol naar keuze.

De komende weken zal er nog veel meer onthuld worden over hoe je een Bounty Hunter, Trader en Collector kan worden.

Extra verbeteringen

Naast deze rollen levert de volgende update ook een verscheidenheid aan nieuwe content en verbeteringen op, gericht op het verbeteren van alle ervaringen binnen de wereld van Red Dead Online. Of het nu gaat om rollen, competitieve modi of gewoon om het vrij verkennen van de wereld.

Over de hele linie worden er belangrijke wijzigingen aangebracht in de gevechten en bewegingen om voor een sneller reagerend controlesysteem te zorgen dat nog steeds natuurlijk aanvoelt. Er ligt ook extra schadebeperking voor Defensive spelers in het verschiet. Ook zal de game je favoriete speelstijl (Offensive of Defensive) onthouden wanneer je het spel verlaat en opnieuw start en zullen er ook veel meer plunderbare voorwerpen te vinden zijn, zoals containers op wagens of af en toe een Gold Tooth op een ongelukkige ziel.

Ook biedt de volgende Red Dead Online-update de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage te resetten en nog veel meer.

Blijf ons in de gaten houden voor meer details en nieuwe wekelijkse evenementen in Red Dead Online.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d