Home Gaming Recensie Gone Girl, een film voor de liefhebbers

Recensie Gone Girl, een film voor de liefhebbers

by Mark van Truijen

Nick (gespeeld door Ben Affleck) en Amy Dunne (gespeeld door Rosamund Pike) staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. De avond vóór hun jubileum begint Nick echter enige twijfels te krijgen over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo (gespeeld door Carrie Coon) voor advies. De volgende ochtend als hij even weg is geweest en weer terug komt blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Hij schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: Nick.

Dit intro zegt eigenlijk genoeg, althans dat zou je denken. Ik ben gaan zitten met dit in mijn achterhoofd en dat zet je dan altijd meteen aan het denken, zet er niet meer achter. Naar mate de film in ze verhaal komt, en ik kan je vertellen dat zit heerlijk in elkaar. Ik heb het boek niet gelezen maar ik kan je wel vertellen de spanning word goed opgebouwd. Afijn, we volgen Nick, een man die ogenschijnlijk gelukkig is met zijn vrouw. Die al vroeg in de film verdwijnt, en dat terwijl we der nog niet eens hadden gezien. Dit trekt meteen de aandacht.
Ik zal proberen geen spoilers te gaan noemen, want dat is echt zonde in deze film. Het loopt daarna gewoon goed, in je hoofd ben je eigenlijk de hele tijd bezig met gaan we links of gaan we rechts.
gone_girl_56031628_st_1_s-high

De manier waarop Ben de rol van Nick speelt kwam op mij lekker over, je geloof de man voor wat hij zegt. Hij straalt het uit, en hij gedraagt zich ernaar. Het acteerwerk in deze film is dan ook goed, er werd tijdens de film wat tegen me gezegd wat ik niet eens hoorde zo goed zat ik erin gezogen.
Naar mate de film ook vordert kom je meer achter het plot van de film, deze zit zeer goed verborgen en zal je uiteindelijk verbazen.
Voor nu wil ik het hierbij laten, ik kan je zeggen ga hem zien en geniet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

.

áëàãîäàðþ!!

8 jaren geleden

.

good info!!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: