Home Gadgets Razer Xbox Wolverine V2 Review

Razer Xbox Wolverine V2 Review

by Mark van Truijen

De Xbox console gamers kregen een heerlijk nieuwe controller van Razer, de Wolverine v2, deze bekabelde controller kwam ook weer met vernieuwende snufjes. Maar houdt deze zich staande in het controller landschap?

Het is niet zo makkelijk om tegenwoordig je accesoires te laten opvallen. Alles is er vaak al en de meeste items lijken dan weer op elkaar. Op controller gebied ligt het nog weer anders, waar Sony het niet goedkeurt dat derden de Dualsense functie gebruiken en  Microsoft keurt andere draadloze controllers weer af. Dit betekent dus dat alle controllers die niet van Microsoft komen dus bedraad zijn. Nu hebben we de Razer Wolverine v2 controller en de controller is een upgrade versie van de Wolverine Tournament editie. Chechk hieronder eerst even de specs.

Specifications
CompatibilityXbox Series, Xbox One, PC Windows et Mac, Android, Linux
Connection typeUSB with fixed cable
Action buttons10
Sticks analogiques2
Pad tactileNon
VibrationsYes, 2 motors
DrumsNon
Weight265 grams without cable

Wat meteen opvalt is het ontwerp, de controller oogt als de standaard xbox controller, maar is wat kleiner en voor mijn gevoel iets ronder. Er zit een goeie grip texture op de controller, dit zorgt voor de juiste hoeveelheid grip in die stress situaties. Dan vinden we naast de triggers nog 2 aanpasbare knoppen. Deze zijn goed bereikbaar en hebben een handige plaatsing.

Als we naar de knoppen kijken heeft Razer gekozen voor snelle en mechanische switches, dit is gedaan op alle knoppen. De afstand is ook goed bij elkaar gezet, zo kan je snel schakelen tussen de knoppen en de juiste actie. De controller voelt daarnaast ook nog eens heel licht aan, mochjt je dus gewicht willen dan is dit het net niet. Maar de lichtheid maakt ook dat je handen dus niet verkrampen bij die lange speelsessies.

De triggers zijn daarnaast ook in te stellen, dit zodat ze sneller reageren in die shooters. Helaas mist de controller dan weer wat vibratie, wat het rijden over curbes lastig maakt, dit omdat je controller dit nu niet terugkoppelt.

Naast dat je de controller kan gebruiken op de Xbox, biedt deze ook de ondersteuning voor Windows. Enkel heeft deze niet de software ondersteuning. Op de Xbox is het mogelijk een app te downloaden die het mogelijk maakt alle knoppen opnieuw in te stellen, daarnaast kan je de stick sentiviteit instellen, en nog veel meer. De interface is zoals we het gewend zijn op de Xbox, makkelijk in het gebruik en goed uitziende.

In totaal is de Wolverine V2 een kwalitatief goeie controller, de focus ligt op snelheid en comfort. De stappen in verbetering zijn zichtbaar en voelbaar aanwezig. Helaas is er dan die kabel wat het voor de woonkamer sessies misschien wat irritant maakt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: