Home GamingAndroid Razer lanceert Cortex Instant Games – een toernooiplatform met honderden mobile- en pc-games

Razer lanceert Cortex Instant Games – een toernooiplatform met honderden mobile- en pc-games

by Jos Vis

Razer introduceert Cortex Instant Games Tournaments. Dit is een gloednieuw toernooiplatform met casual games en is nu beschikbaar op Android-toestellen en zal binnenkort ook beschikbaar zijn via Razer Cortex op pc. Instant Games zijn direct speelbaar vanuit de Razer Cortex-app zonder dat er extra downloads nodig zijn. Bij elk toernooi kan Razer Silver worden gewonnen, dat kan worden ingewisseld voor hardware, accessoires en digitale prijzen van Razer. Tegelijkertijd met Cortex Instant Games Tournaments lanceert Razer de allereerste Sneki Snek-game met Razers iconische, milieubewuste mascotte.

“Sneki Snek Adventure” kan per direct worden gespeeld en er zullen toernooien voor het goede doel worden georganiseerd, exclusief op Razer Cortex. In deze Instant Game moeten gebruikers Sneki Snek uit de buurt van giftige obstakels houden en zaden verzamelen waarmee bomen kunnen worden geplant om zo bonussen te behalen. Het klassement wordt in real-time geüpdatet zodat spelers kunnen zien hoe ze ervoor staan. Alle opbrengsten van Sneki Snek Adventure worden rechtstreeks gedoneerd aan Conservation International als onderdeel van Razers duurzaamheidsdoelen en het verminderen van zijn wereldwijde ecologische voetafdruk.

Bij de lancering zullen op Cortex Instant Games op elk moment vier tot zes toernooien plaatsvinden. Daarnaast zijn er nog eens meer dan honderd games beschikbaar in allerlei genres die gratis kunnen worden gespeeld. Extra games en toernooien zullen voortdurend worden toegevoegd en gerouleerd op het platform om de competitie voor alle spelers zo consistent en gevarieerd mogelijk te houden. 

“Dankzij de interactie met miljoenen gebruikers in onze Razer Cortex-app weten we dat gamers van een uitdaging houden – waar ze zich ook bevinden en op welk platform ze ook spelen. Dit bood ons een geweldige kans om competitief casual gaming te introduceren voor een gretig spelersbestand”, zegt Quyen Quach, Senior Director of Software bij Razer. “Razer Cortex creëert ervaringen en biedt beloningen op een manier zoals alleen Razer dat kan. Hierbij benutten we het volledige potentieel van ons onderling verbonden ecosysteem van hardware, software en diensten.” 

Voor Cortex Instant Games Tournaments werkt Razer samen met Goama om Goama’s enorme collectie van casual games en mogelijkheden voor het organiseren van toernooien aan te boren. Goama levert een geavanceerde ‘gamified’ omgeving waarmee een game-element aan apps kan worden toegevoegd om de betrokkenheid van gebruikers te verhogen, nieuwe gebruikers aan te trekken en bestaande gebruikers te behouden. 

“We zijn er trots op samen te werken met Razer zodat gamers meer mogelijkheden hebben om hun gamevaardigheden te verbeteren en beloond te worden voor hun prestaties”, aldus Taro Araya, CEO van Goama. Razer Cortex verbetert en personaliseert de game-ervaring, voor zowel mobile als pc gamen. De app wordt direct gekoppeld aan de bestaande collectie met games en optimaliseert de prestaties van mobiele telefoons of pc’s en zorgt zo voor een snellere, vloeiendere game-ervaring.

Dankzij dergelijke functies en door spelers te belonen met Razer Silver voor het spelen van verschillende games op zowel mobiel als op de pc, is Razer Cortex de ideale metgezel voor gamers, zowel thuis als onderweg.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: