Home Gaming Rainbow Six Siege en GLORY slaan handen ineen

Rainbow Six Siege en GLORY slaan handen ineen

by Jos Vis

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de online tactische shooter videogame van Ubisoft met meer dan 50 miljoen spelers, en GLORY, ’s werelds nummer 1 kickboksorganisatie, slaan de handen ineen en komen onder andere met een documentaireserie.

In de documentairserie die Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en GLORY samen gaan maken, worden een GLORY-kickbokser en het esportsteam Trust Gaming, regerend kampioen van de Rainbow Six Benelux League, gevolgd. Hoe verschillen hun trainingsschema’s, mindset en vaardigheden en waar komen ze juist overeen? Wat kunnen de topsporters van elkaar leren en op welke vlakken versterken sport en videogames elkaar? “We zijn enorm blij met de samenwerking met GLORY”, aldus Milan van Valkenhoef, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Esports & Brand Manager bij Ubisoft Benelux. “Met deze strategische samenwerking leggen we de nadruk op de overeenkomsten tussen het spelen van videogames en een fysieke sport zoals kickboksen. Op deze manier versterken we het feit dat esports meer is dan het spelen van een videogame.”

De documentaireserie wordt momenteel gefilmd en later dit jaar gelanceerd op de kanalen van GLORY, Ubisoft Nederland en Tom Clancy’s Rainbow Six. De samenwerking tussen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en GLORY reikt echter verder. De videogame wordt essentieel onderdeel van het grootste kickboksevenement in de geschiedenis, GLORY: COLLISION 2 op 21 december 2019 in het Gelredome te Arnhem. Hier staat onder andere de langverwachte rematch tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven en Badr Hari op de planning.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six esports, bezoek rainbow6.com/esports.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: